Μετάβαση στο περιεχόμενο

mixa

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

-1 Κακή

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Εχω διαβασει πολλα σχολια σου περι φωτοβολταικων και γενικα να σαι καλα για τις παρατηρησεις σου. Για την απαντηση σου δεν σχολιαζω μιας και δεν ειχα την διαθεση να δημιουργησω αντιπαραθεση με κανεναν και κακως το επραξα και με τον φιλο παραπανω. Ολοι κρινομαστε μεσα απο αυτα που δειχνουμε και δεν χρειαζεται να πω κατι αλλο. Ευχαριστω τους φιλους που εχουν στειλει πμ.
  2. Εσυ φιλε μου τραβα στην πατριδα σου την μπανανια να φας την μπανανα σου και τα σχολιακια τετοιου ειδους αλλου. ΑΑΑ και μην ξεχασω την μπανανα με την φλουδα ξερεις εσυ! -------------------------------- Βρείτε λίγο χρόνο να διαβάσετε τους Κανόνες Συμμετοχής του χώρου που σας φιλοξενεί . Στους Κανόνες Συμμετοχής αναγράφει μεταξύ των άλλων : 8. Έχουμε καλή συμπεριφορά, επιδιώκουμε την εύρυθμη λειτουργία της κοινότητας και την ήρεμη ατμόσφαιρα στις συζητήσεις. Συμπεριφερόμαστε κόσμια, κάνουμε προσεκτική επιλογή των λέξεων που χρησιμοποιούμε, δεν βρίζουμε, δεν αναρτούμε άσεμνο υλικό, δεν προκαλούμε ούτε μέσω του avatar του προφίλ μας και επιδεικνύουμε σεβασμό προς τους συνομιλητές μας και τα συλλογικά όργανα (T.E.E., E.E.ΤE.M., Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ., Παρατάξεις κ.λπ.). Τα γραπτά μένουν! Φροντίζουμε να τεκμηριώνουμε όσο γίνεται καλύτερα τις θέσεις μας, ώστε να είναι σαφείς και κατανοητές. Εκφράζουμε ελεύθερα την όποια άποψή μας σεβόμενοι τους Όρους Εγγραφής και τους Κανόνες Συμμετοχής. Ευχαριστώ . gvarth
  3. Ναι το πιστευω αυτο που λεω. Δεν ζητησα απο κανενα να δουλεψει για εμενα τζαμπα εκτος και αν δεν καταλαβαινεις τι γραφω στο ποστ μου. Ζητησα πληροφοριες για ανευρεση υλικων σε καλες τιμες και αρα δεν καταλαβαινω τα ειρωνικα περι ψυχης της μανας κτλ. Τεχνικος δικτυων και υπολογιστων επαγγελομαι και ναι εχω βοηθησει πολυ κοσμο και αφιλοκερδος. Δεν λεω οτι εργαζομαι δωρεαν και παντα αλλα και οταν δουλευω σε κατι δεν κοιταω με μια δουλεια να βγαζω μηνιατικο για να μην πω με το συγκεκριμενο θεμα οτι πιστευω οτι ορισμενοι θελουν με μια δουλεια να βγαζουν χρονιατικο μεροκαματο.. Σεβομαι την αποψη σου αλλα επαναλαμβανω πληροφορηση ζηταω και οχι δανεικα. Ευχαριστω πολυ φιλε μου. Ναι εχω δει τις τιμες και τα 30κατι χιλιαρικα ειναι ενα ποσο πολυ απαγορευτικο για εμενα.. Στο σαιτ αυτο εχει αισθητα καλυτερες τιμες αλλα σιγουρα θα υπαρχει και κατι καλυτερο. Εκει αναζητω καποια βοηθεια. Οποιος θελει ας προτεινει και καμια προσφορα δεν εχω προβλημα. Ευχαριστω παντως!
  4. Καλησπερα σε ολους καταρχας! Τελευταια εχω αρχισει και ενημερωνομαι για τα θεματα φωτοβολταικων και εχω αρχισει καποιες ερευνες σχετικα με την προμηθεια εξοπλισμου για την ανεγερση ενος συστηματος 10kw στην ταρατσα του πατρικου μου. Να αναφερω οτι δεν εχω ιδιους πορους και ουτε την οικονομικη ανεση για ενα μεγαλο δανειο που ζητανε τα περισσοτερα γραφεια που κανουν εγκατασταση φωτοβολταικων προκειμενου να κανουν την δουλεια και σε συναρτηση με το οτι δεν εχω σταθερη εργασια οπως καταλαβαινεται με κανει να αναζητω μια βοηθεια για ανευρεση των υλικων σε προσιτες τιμες αποφευγοντας μεσαζοντες που θα εκτοξευσουν την τιμη σε απαγορευτικα για εμενα επιπεδα αλλα και παραλληλα θα μου επιτρεψουν να κανω και εγω μια επενδυση μπας και δουμε μια ασπρη μερα μελλοντικα.. Φυσικα δεν εχω σκοπο να κανω και την εγκατασταση μονος μου. Ας μην τα ισοπεδωνουμε ολα.Σιγουρα εχουμε γινει πολλα περισσοτερα απο οτι ο καθενας μπορει προκειμενου να γλυτωσουμε κατι τις αλλα σε ενα τετοιο ζητημα σιγουρα θα χρειαστω καποιον ειδικευμενο σε τετοια ζητηματα. Οποτε συνοψιζοντας 1)Γνωριζεται μηπως καποιο σημειο πωλησης πανελ και μετατροπεων που να εχει καλες τιμες λιανικης? 2)Ξερεται αν υπαρχει καποιος τροπος να αγοραζα τον εξοπλισμο και να μπορουσα να πληρωσω με δοσεις? 3)Αν καποιος φιλος παραγγελνει μεγαλες ποσοτητες και μπορει να κανει μια καλη τιμη ας μην διστασει.. και προχωροντας σε ποιο εξειδικευμενες ερωτησεις 1)Ποια ειναι τα χαρακτηριστικα που κοιταμε στα πανελ? 2)Ποια τα χαρακτηριστικα για τα inverter? 3)Αξιζει η επενδυση σε καλα πανελ και inverter οπως τα sanyo και solaredge? 4)Ποσο μπορει να στοιχισει η εγκατασταση σε ταρατσα του συστηματος (μια κατα προσεγγιση τιμη απο την εμπειρια σας)? Οποιαδηποτε προσφορα μην διστασεται να πμ.. Επισης οποιαδηποτε υποδειξη-συμβουλη ειναι απολυτα σεβαστη. Κατανοω οτι ζητω μια πληροφορηση οπου δεν δινεται ευκολα αλλα εξακολουθω να πιστευω οτι υπαρχουν ατομα που μπορει να με βοηθησουν! Δεν ειναι τα παντα σε αυτο τον κοσμο το κερδος..και πραγματικα εγω το εφαρμοζω! Ισως γι αυτο δεν εχουμε δει μια ασπρη μερα.. Ευχαριστω εκ των προτερων!!
  5. Εαν εξυπηρετηθω επαγγελματικα και γινει αυτο που πρεπει ποιος ειπε οτι δεν ειμαι δεκτικος στο να δωσω και την αναλογη αμοιβη..? Βεβαια καμια φορα αλλα και γενικα υποτιθεται οτι ζηταμε βοηθεια για να γλυτωσουμε κατι ειδικα οταν δεν τα εχουμε μιας και σε αυτους τους δυσκολους καιρους ακομα και την αναπνοη μας θελουν να την χρεωνουν και συνεπως κοιταμε να περισωσουμε οτι μπορουμε..αλλα εαν ολα πλεον εχουν το τιμημα τους δεκτο..αναμενω πμ για περαιτερω επικοινωνια και...Ευχαριστω.
  6. Καλησπερα θελω να ρωτησω αυτο που περγραφω και στον τιτλο αν δηλαδη υπαρχει κατι σε Επιδοτηση Επισκευης Μαγαζιου..Υπαρχει?Ευχαριστω εκ των προτερων!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.