Μετάβαση στο περιεχόμενο

xristos69

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

xristos69's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. απο θεμα κόστους σε σχέση με μια μαρμαρινη σκαλα με φθηνο μαρμαρο Καβάλας πως το βλέπετε? Αυτου του τύπου το υλικο σε σχέση με το μάρμαρο πως συμπεριφερεται αναφορικα με την αντοχη στη καταπονηση, την ευκολια καθαρισματος?
  2. Φτιαχνω μια καινουρια μεζονετα με εσωτερικη σκαλα σε 4 επιπεδα. Μέχρι τωρα ειχα στο μυαλό μου μαρμαρο και για επενδυση τα οποια ομως δεν μου αρεσουν και πολυ. Ειδα ομως προσφατα σε μια οικοδομη μια σκαλα η οποια ειχε επενδυθει ως εξης: μαρμαρο πολυ φθηνο μετα απο πανω αυτοεπιπεδουμενο δαπεδο και τελικη στρωση με χρωμα απο το ραλ χρωματολογιο. Το βρηκα ενδιαφερον και σκεφτομαι να το κανω.Έχετε καποια γνωμη για την συγκεκριμένη κατασκευή? Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους του forum. Ευχαριστώ, acnt
  3. Σε μονοκατοικία θα βάλω ενδοδαπέδια (ηλεκτρική) και αμέσως μετά πρέπει να γίνουν τα γεμίσματα με τσιμεντοκονία με άμμο θαλάσσης ή ποταμίσια. Επειδή όμως τα οικονομικά δεν φτάνουν προς το παρον για πλακάκια και μάρμαρα, μπορουν να γινουν μονο τα γεμισματα και να μεινει ετσι για 5-6 μήνες? Ρωτάω γιατι ενας πλακάς μου είπε οτι μετα την τσιμεντοκονία πρέπει μπουν άμμεσα τα πλακάκια γιατι αλλιως θα έχω λεει καθιζήσεις στο μέλλον λόγω του ότι θα πάρει....αέρα η τσιμεντοκονια. Ισχύει κάτι τέτοιο? Ποια ειναι η γνωμη σας?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.