Μετάβαση στο περιεχόμενο

αλεκος παπαδόπουλος

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

αλεκος παπαδόπουλος's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. υπάρχουν σχετικές σημειώσεις για autocad 2006 εκτός Τολίδη στο διαδίκτυο;
  2. Αγαπητή αναστασία, χαιρετώ....ευχαριστώ κατ' αρχήν για όλα.... ΕΡΩΤΗΜΑ1: Μαθηματικά δεν έχω ακόμα σύγγραμμα (βρήκα δικές της σημειώσεις σε ΤΕΙ μηχανολογίας στη Λαρισα (της Γκανάτσιου εννοώ), αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ανταποκρίνονται στα δικά μου... ΕΡΩΤΗΜΑ2: Σίγουρα η ΜΑΚΡΟ / ΜΙΚΡΟ ξεπερνιέται με ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ του D.BEGG; τι μου λέει ότι δεν είναι αυτό το σύγγραμμα που δίνεται πια....;;;; ΕΡΩΤΗΜΑ 3: Δεν δίνεις στο γνωστό σου φοιτητή το μειλ μου ([email protected]) για να επικοινωνήσουμε πιο άμεσα;;; ΕΡΩΤΗΜΑ 4: Αν θέλεις στείλε μου το τηλ. σου για να επικοινωνήσουμε δια ζώσης για το μεγάλο μου πρόβλημα (...ξανά φοιτητής;; Σε ευχαριστώ και πάλι....
  3. Παιδιά και εγώ προτίθεμαι να δώσω εξετάσεις για το Χωροταξίας στο Βόλο. Θεωρείτε ότι είναι πλέον πολύ αργά (9/10/2009); Που θα βρω την ύλη (σχετικά βιβλία);Που μπορώ να βρω σχετικά θέματα (ώστε να πάρω μυρωδιά τι γίνεται.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.