Μετάβαση στο περιεχόμενο

mliana

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

mliana's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συνάδελφοι Η κόρη μου -με κλίση στα ηλκτρονικά/πληροφορική περνάει φαίνεται στο Πολυτεχνείο Κρήτης (Χανιά). Επειδή αδυνατώ οικονομικά με το αβέβαιο μέλλον και τις όποιες μελλοντικές εξελίξεις να υποστηρίξω οικονομικά τις σπουδές της εξ ολοκλήρου στην Κρήτη (μετακόμιση, ενοίκια, κοινόχρηστα, κ.λπ.) θα ήθελα να μάθω εάν γίνεται να γραφτεί στα Χανιά και να παρακολουθεί τα αντίστοιχα μαθήματα στο ΕΜΠ (χωρίς εγγραφή) και να δίνει κανονικά τις εξετάσεις της στο πολυτεχνείο Κρήτης. Κάποιοι μου έδωσαν αυτή την πληροφορία αλλά μου φάνηκε απίστευτο (τουλάχιστον) να γίνεται κάτι τέτοιο. Μήπως μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Θα πρέπει να διευκρινήσω οτι οι ανωτέρω θέσεις στάθμευσης ΔΕΝ βρίσκονται σε πυλωτή αλλά στον ΑΚΑΛΥΠΤΟ χώρο της πολυκατοικίας (δεν έχει πυλωτή) και -κατά συνέπεια- η ανωτέρω απόφαση ΔΕΝ ισχύει. Παρατήρηση: Μην κάνετε άσκοπη παράθεση ολόκληρου του αμέσως προηγούμενου μηνύματος, για λόγους οικονομίας του Φόρουμ. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Ευχαριστώ, DOOM
  3. Ακριβώς όπως προανέφερε και ο συνάδελφος tpanag, ο ιδιοκτήτης έχει ορίσει ποσοστό 4/1000 για κάθε μια απο τις -συνολικά- οκτώ θέσεις στάθμευσης. Κατά συνέπεια όσες δεν πουλήθηκαν μαζί με τα αντίστοιχα διαμερίσματα, μπόρεσε νόμιμα να τις διαθέσει σε άλλους αγοραστές κρατώντας την τελευταία (για την οποία γίνεται λόγος) για τον εαυτό του. Η κάθε θέση είναι 15 τ.μ. και συμπεριλαμβάνεται στον εγκεκριμένο απο την πολεοδομία πίνακα κατανομής χιλιοστών.
  4. Θα επιθυμούσα τη συμβουλή σας για το κατωτέρω θέμα: Στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας που διαμένω ο κατασκευαστής όρισε θέσεις στάθμευσης με ποσοστό επι του οικοπέδου, όλα νόμιμα και δηλωμένα με τα αντίστοιχα σεδιαγράμματα στην πολεοδομία. Οι 7 απο τις 8 συνολικά θέσεις πουλήθηκαν μαζί με τα αντίστοιχα διαμερίσματα (είμαι και ο ίδιος ιδιοκτήτης μιας θέσης), ενώ την τελευταία θέση την κράτησε ο ίδιος ο κατασκευαστής, Εδώ και αρκετά χρόνια (ίσως κοντεύουν 20), ένας άλλος ιδιοκτήτης παρκάρει το αυτοκίνητό του στη θέση του κατασκευαστή, ο οποίος είναι και ο νόμιμος ιδιοκτήτης (αφού δεν την έχει ακόμη πουλήσει). Μπορεί αυτός ο ιδιοκτήτης να εγείρει θέμα χρησικτησίας; Έχω ειδοποιήσει τον κατασκευαστή για τις προθέσεις του άλλου ιδιοκτήτη αλλά -σε τελευταία ανάλυση- προτού του το "φάνε" θα ήθελα να το αγοράσω εγώ. Μήπως θα μπλέξω; Eυχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.