Μετάβαση στο περιεχόμενο

marig

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by marig

  1. καλημέρα, Συγνώμη για την καθυστέρηση. 'Επρεπε να φύγω και να βγω απο το forum. Ναι είναι δική μας ιδιοκτησία, είναι το σπίτι μας, στην Αθήνα. Επισυνάπτω σχέδιο. Στον ασοβάτιστο τοίχο που είναι με τα τούβλα έχουμε βάλει αναρριχώμενο φυτό Αμπελόψη, αλλά κατά τους φθινοπωρινούς μήνες πέφτουν τα φύλλα του και ενοχλεί τον όμορο γείτονα, όπου μας έστειλε εξώδικο να το κόψουμε. Ναι είμαι μηχανικός, υπάρχει κάπου στη νομοθεσία που να υποχρεώνει τους ιδιοκτήτες να σοβατίζουν τους τοίχους τους?
  2. καλησπέρα Διαμένω σε μια 3όροφη πολυκατοικία η οποία κατασκευάστηκε το 1981. Το 2000 ο όμορος ιδιοκτήτης κατασκεύασε τριόροφη πολυκατοικία όπου άφησε ασοβάτιστο τον τοίχο μήκους 12μ και ύψους 12 με αποτέλεσμα να έχουμε οπτική και αισθητική όχληση. Του έχουμε ζητήσει ευγενικά να το σοβατίσει αλλά είναι ανένδοτος, τι να κάνουμε, να φωνάξουμε την πολεοδομία? να τον πάμε δικαστικά? Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.