Μετάβαση στο περιεχόμενο

Stam0s

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Stam0s

  1. Τα σεμιναρια της SMA Hellas ειναι αρκετά καλά . Θα σου κάνουν μια γνωριμία με την διαδικασία μελέτης , αλλά μονο σε οτι αφορά προιοντα της εταιρίας τους . Είναι αρκετα χρήσιμα για κάποιον που θέλει να ξεκινήσει τώαρ να μαθαίνει κάποια πράγματα . Για να προλάβεις κάλεσε την γραμματεία και δώσε το email σου , ώστε στο επόμενο σεμινάριο να σου στείλουν ενημερωτικό και να προλάβεις .
  2. Η νέα Υ.Δ.Ε οσον αφορά τα Φωτοβολταικά ( μέχρι 10 Kw ) ζητείται ανάλογα με το υπάλληλο της κάθε ΔΕΗ .Κάποιοι το θέλουν κάποιοι άλλοι όχι . Η μόνη μέτρηση που μπορεί να γίνει ( επειδή το σύστημα δεν είναι συνδεδεμένο με το δίκτυο ) είναι αυτή της Αντίστασης γείωσης . Όλα τα υπόλοιπα πεδία συμπληρώνονται όπως ξέρουμε ήδη απο την παλιά . Τα πεδία που δεν μπορούμε να μετρήσουμε μένουν κενά και συμπληρώνουμε στις παρατηρήσεις το λόγο που μένουν κενά .
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.