Μετάβαση στο περιεχόμενο

SNAKE

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Σε ευχαριστώ γιά τήν ανθρωπια σου. Πάνω απ' όλα στη ζωή μετράει η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων! Μην λησμονούμε αυτή τη βασική αρχή! Και η ανθρωπιά, η αλληλεγγύη και η φιλαλληλία, δεν έχουν -δεν μπορεί να έχουν- σύνορα! και να μετρά τόσο πολύ τό Α . Φαίνεται όμως οτι έπεσα σέ λάθος site-μονο για καλλιεργημένους-εμεις οι αγρότες είμαστε μόνο για νά ταϊζουμε τούς ανωτέρω.
  2. Ζητω συγνωμη για την εκφραση _λογω απελπισιας_ Εγινε περιπου 15 χρονια πριν και η μαντρα πριν 5
  3. SOS Kαποια λυση καποιος. Ελεος ** *********. 4500 ΕU.Προστιμο για το αυθαιρετο που εχω στο αιγιο. Και η δικαιολογια που μου εδωσαν οταν πηρα τηλ στη πολεοδομια αιγιου γιατι τοσο πολα χρηματα? μου ειπαν οτι ειναι καθυστερουμενα απο το 2004. Τους Εξηγησα οτι δεν ειχα λαβη καμια ειδοποιηση και μου απαντησαν οτι εχουν εληψη προσωπικου γιαυτο εχει υπαρξει καθυστερηση απο το 2004 εως το 2009. Οσο για το 4.500 ε αφορα: 1.438 e προστιμο διατηρησης αυθαιρετου 2004-2008 1.000 e προστιμο ανεγερσης μαντρας 2004(αναδομηση λογω φθορας της παλαιας 2.105 ε προστιμο διατηρησης μαντρας 2004-2008 Συνολ.4.543 Ε Τα Ανωτερο χρηματα πρεπει να τα καταβαλο σε 12 δοσεις Παρακαλω αν μπορει καποιος και ξερει καποια λυση γιαυτη τη συμφορα ας απαντησει Παρατήρηση: - Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία, με τόνους και το πρώτο γράμμα κεφαλαίο. - Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία ανεξάρτητα της επαγγελματικής σας ιδιότητας. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ.acnt
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.