Μετάβαση στο περιεχόμενο

giemp

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλεκτρονικός Μηχ/κος & Μηχ/κος Υπ/στων

giemp's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συνάδελφοι καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω τι πρωτόκολλο ελέγχου ακολουθώ για ένα διαμέρισμα του οποίου η κατασκευή και η ηλεκτρολογική εγκατάσταση έγιναν το 95 και από τότε μέχρι σήμερα δεν ρευματοδοτήθηκε
  2. Συνάδελφοι Καλησπέρα... Ιδιοκτήτης διαμερίσματος θέλει να μετατρέψει τη μονοφασική γραμμή σε τριφασική διότι θέλει να βάλει αντλίες θερμότητας. Επιγραμματικά ποιές ενέργειες πρέπει να γίνουν από τη μεριά του μηχανικού για να γίνει αυτό?
  3. εχεις απόλυτο δίκιο... για αυτό και έχουμε τόσα ατυχήματα ηλεκτροπληξίας.
  4. Από τη ΔΕΗ είπαν στον ιδιοκτήτη ότι χρειάζεται μια υπεύθυνη δήλωση εγκαταστάτη μόνο με το μονογραμικό σε μιλιμετρέ χαρτί........ για ελέγχους δεν του είπαν τίποτα.. Κανονικά θα έπρεπε να του πουν και για τους ελέγχους που προαναφέρατε.
  5. Καλησπέρα. Πρόσφατα ένας γνωστός μου αγόρασε μια μονοκατοικία και θέλει δήλωση εγκαταστάτη για τη ΔΕΗ. Ο τελευταίος έλεγχος της εγκατάστασης έχει γίνει πριν από δέκα χρόνια. Πρέπει να γίνει έλεγχος σύμφωνα με τη ΝΕΑ ΥΔΕ? ή απλά χρειάζεται μια δήλωση με το μονογραμμικό? επίσης η σφραγίδα ένας Ηλεκτρολόγου μηχανικού Α.Ε.Ι είναι αρκετή ή θέλει υπογραφή από αδειούχο εγκαταστάτη?
  6. Καλησπέρα. Πρόσφατα άκουσα από ιδιώτη ότι για την ανέργεση οικοδομής ή για αλλαγή ιδιοκτησίας υφιστάμενης κατοικίας του ζητάνε υπογραφή από Μηχανικό Περιβάλλοντος Κατα πόσο ευσταθεί αυτό? Γνωρίζετε κάτι?
  7. Καλησπέρα σας.... Μπορεί κάποιος μηχανικός να είναι ελεύθερος επαγγελματίας και παράλληλα να έχει στο όνομα του μαγαζί;(Δηλαδή θα μπορεί να ασκεί το επάγγελμα του) Επίσης αργότερα αυτό επηρεάζει το τυχόν διορισμό του στο Δημόσιο;
  8. κάποιος που είναι ασφαλισμένος στο ΤΣΜΕΔΕ δεν έχει κάνει έναρξη επαγγέλματος και έχει μητρώο στο ΙΚΑ λόγω μισθωτής εργασίας μπορεί να πάρει επίδομα ανεργίας από ΟΑΕΔ? γνωρίζει κανείς κάτι.....
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.