Μετάβαση στο περιεχόμενο

βερο

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

βερο's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. καλησπερα σας, ξερει καποιος να μου απαντησει αν ενα καταστημα 80 τμ περιπου με εξειδεκευση χρησης ζαχαροπλαστειο με αδεια του 07 πρεπει να κανει αλλαγη χρησης για να λειτουργισει ως εστιατοριο? Και αν χρειαζετε τι μελετες πρεπει να γινουν? Αν γινετε καποιος να μου πει βαση ποιου νομου αναφεροντε ποτε θα χρειαζετε να γινει αλλαγη χρησης?
  2. Γεια σας, ειμαι νεα μηχανικος και δεν εχω εμπειρια με οικοδομικες αδειες παρα μονο με μικροδουλες. Αλλα βρηκα μια δουλεια για μια αλλαγη χρησης απο κατοικια σε καταστημα. το κτιριο ειναι προ του 55 αλλα του βγαλαν αδεια γιατι του κανανε αναπαλαιωση πριν μερικα χρονια, ειναι καπου 70 τμ και δυοροφο και θελουν να το κανουν ταβερνα. μπορει καποιος να μου πει ποιες ειναι η απαιτουμενες μελετες που πρεπει να γινουν για να βγαλω την αμοιβη? ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.
  3. γεια σας εγω εκανα αιτηση για το προγραγραμμα.ειμαι πολιτικος. μπορει καποιος να μου πει εκτος απο το προγραμμα για στατικα υπαρχουν καποια αλλα προγραμματα που θα μου χρειαστουν και ειναι καλο να τα παρω? μου ειπαν για το adeia standard της 4Μ, τι αλλο? επισης και καποιο βιβλιο που μας χρειαζεται
  4. γεια ξερει κανεις αν ελειψε η προθεσμια για την επιδοτηση απο το οαεδ (προγραμμα νεεων επιστημων)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.