Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ρανια

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Ρανια

  1. μπορείτε να με ενημερώσετε εάν ο σ.δ. στην καλαμαριά έχει αλλάξει από το 1971 και ποιός είναι σήμερα. ευχαριστή εκ των προτέρων . 4. Προσέχουμε να ανοίγουμε το θέμα στη σωστή θεματική κατηγορία/υποκατηγορία. myri
  2. καταρχάς ευχαριστώ sakistsaliki. βρήκαν την αποθήκη ανοιχτή από τον ενοικιαστή που κάνει ανακαινήσεις . μπήκαν και έβγαλαν φωτογραφίες . είπε ότι η μισή ήταν κανονική αποθήκη γιατί είχε μπογιές ενώ η άλλη μισή δεν έπρεπε να έχει γραφείο και κλιματιστικό επιπλέον ρωτούσε γιατί αλλάχθηκε η τζαμαρία και γιατί υπήρχε wc . όταν λες αντικειμενική μήπως εννοείς την τιμή ζώνης δηλαδή 70Χ 2200 =154.000 Χ10%= 15.400€ . δεν είναι πολλά !
  3. θέλω να κάνω τις εξης ερωτήσεις. μου έγινε καταγγελία, επειδή νοικιάζω ένα ημιυπόγειο χώρο 70 τ.μ. (αποθήκη ), από τους συγκατοικους στην οικοδομή .'εγινε αυτοψια απο την πολεοδομία και μου είπαν ότι έγινε αλλαγή χρήσης διότι εκτός απο αποθήκη είχε και γραφειο και κλιματιστικό .επιλέον έγινε αλλαγή και στην είσοδο με νεα κουφώματα . σημειωτεο ότι δεν υπαρχει εισοδος απο τις κοινοχρηστες σκαλες.παρακαλώ πέστε μου τι πρέπει να κάνω για τη νομιμοποιησή του και τι θα πληρώσω ως πρόστιμο .
  4. θέλω να κάνω τις εξης ερωτήσεις. μου έγινε καταγγελία, επειδή νοικιάζω ένα ημιυπόγειο χώρο 70 τ.μ. (αποθήκη ), από τους συγκατοικους στην οικοδομή .'εγινε αυτοψια απο την πολεοδομία και μου είπαν ότι έγινε αλλαγή χρήσης διότι εκτός απο αποθήκη είχε και γραφειο και κλιματιστικό .επιλέον έγινε αλλαγή και στην είσοδο με νεα κουφώματα . σημειωτεο ότι δεν υπαρχει εισοδος απο τις κοινοχρηστες σκαλες.παρακαλώ πέστε μου τι πρέπει να κάνω για τη νομιμοποιησή του και τι θα πληρώσω ως πρόστιμο . ω ως πρόστιμο 4. Προσέχουμε να ανοίγουμε το θέμα στη σωστή θεματική κατηγορία/υποκατηγορία. myri
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.