Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

  1. Ποια είναι η αντιμετώπιση του νόμου 4014 για οικοδομές που βρίσκονται ακόμα στο στάδιο της κατασκευής; Συγκεκριμένα περατωμένος σκελετός (με αυθαιρεσίες κάλυψης), περατωμένες τουβλοδομές (με μετακινήσεις κουφωμάτων) και "ανοιχτά" υπόγεια με στόχο την αυθαίρετη μετατροπή τους σε κύριους χώρους ισόγειους; Πως αποδεικνύεται η περάτωση των σκυροδεμάτων ; Επαρκεί η άμεση φωτογράφιση; Είναι δυνατόν να αποδεχτούν τα κσεμπάζωτα υπόγεια ενώ είναι η οικοδομή ακόμα στο στάδιο κατασκευής;
  2. καλημέρα συνάδελφε, και εγώ το ίδιο πρόβλημα με εσένα αντιμετωπίζω και περιμένω να διευκρινιστεί. Το θέμα είναι ότι είμαι ακόμα στην περίοδο της άδειας, με ολοκληρωμένο σκελετό , τουβλοδομές και επιχρίσματα, αλλά ρεύμα ακόμα δεν έχω πάρει. Φοβάμαι λοιπόν μην η απάντηση είναι "δεν ταχτοποιείται , αλλά επανέφερε (μπάζωσε το) το στην αρχική σύμφωνα με την άδεια κατάσταση ". Και τότε κόλαση!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.