Μετάβαση στο περιεχόμενο

elgrec0

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχ/κος ΗΥ & Πληροφορικής

elgrec0's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και τις εξηγησεις! Θα κοιταξω να παρω προσφορές (εννοείται πως όποιος ασχολειται απο το φόρουμ μπορει να μου στείλει π.μ).
  2. Τα διαμερίσματα είναι 13 στο σύνολο αλλά δεν είναι όλα ίδια στα τετραγωνικά.Το πρόβλημα είναι πως μόνιμοι κάτοικοι όλο το χρόνο είναι στα 8 διαμερίσματα απο τα 13.Οι υπόλοιποι μένουν για κάποιους μήνες μόνο το χρόνο ή είναι φοιτητές , εγώ π.χ μένω μόνο 5 μήνες στην Αθήνα απο τους οποίους οι 2 είναι ο Ιούλιος και ο Αύγουστος, συνεχίζω όμως και πληρώνω πραγματικά μεγάλα ποσά για το πετρέλαιο ακόμα και τους μήνες που δεν βρίσκομαι στο διαμέρισμα.Ιδιες περίπου περιπτώσεις είναι και τα υπόλοιπα 4 διαμερίσματα. Επίσης τους μήνες που λείπουμε γίνεται υπερβολική χρήση των σώματων χωρίς λόγο , έχει τύχει να είμαι Ιανουάριο μήνα με ανοιχτά παράθυρα λόγο υπερβολικής ζέστης στο διαμέρισμα , ή αναγκάζομαι να κλείνω τα ΄σωματα απο τη βάνα ένα ένα αφήνωντας μόνο 2 σε όλο το σπίτι ανοιχτά. Για αυτό το λόγο θίξαμε το θέα αυτό στη συνέλευση για να μπορέσουμε να βρούμε κάποια λύση.
  3. Το κόστος για μετατροπή σε αυτόνομη θα είναι πολύ υψηλό φαντάζομαι σωστά? Στην τελευταία συνέλευση κάποιος ένοικος πρότεινε τη λύση που ανέφερα στο προηγούμενο ποστ (μετρητης σε καθε σώμα ξεχωριστά) αλλα χωρίς να ξέρει και αυτος παραπάνω λεπτομέρειες! Ψάχνω να βρώ μια οικονομική λύση για να μπορούμε να βλέπουμε πόσο πετρέλαιο καταναλωνει το κάθε διαμέρισμα.
  4. Καλησπέρα, Σε πολυκατοικία η οποία δεν διαθέτει αυτονομη θερμανση για καθε διαμέρισμα , τι λύση υπάρχει για να βλέπει ο κάθε ιδιοκτητης το ποσο πετρελαιο καταναλώνει και να πληρώνει και το ανάλογο ποσό φυσικα? Κάποιος πρότεινε μεμονομένους μετρητές σε κάθε σώμα του διαμερίσματος , μπορείτε να μου πείτε περισσοτερα για αυτη τη λύση η για κάποια καλύτερη ή πιο απλή με χαμηλότερο κόστος? ευχαριστώ πολύ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.