Μετάβαση στο περιεχόμενο

Petros4

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Petros4's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. καταρχήν σας ευχαριστώ για την άμεση απαντησή σας , πράξη εφαρμογής έχει ηδη γίνει και αυτά είναι τα τελικά αποτελέσματα, απλώς τώρα πρέπει να γίνει ο διαχωρισμός των ξεχωριστών ιδιοκτησιών μέσα στο οικόπεδο. Το πρόβλημα ειναι ότι δεν υπάρχει συνενόηση γιατί όλοι θέλουν συγκεντρωμένη την εκταση τους σε ένα σημείο κάτι το οποίο δημιουργεί πρόβλημα γιατί 1) υπάρχει το κτίριο στη μέση του οικοπέδου ( δικής μου ιδιοκτησίας ) και 2) οι κοινόχρηστοι χώροι δεν είναι ίδιοι στα όρια του οικοπέδου στο πλαϊ είναι αρκετά μεγαλύτερη άρα κάποιος θα αδικηθεί.
  2. καλημέρα σας μελλοντικοί συνάδελφοι, Είμαι ενας φοιτητής τοπογραφίας και θέλω αν είναι δυνατόν να με βοηθήσετε σε ένα πρόβλημα που μου δημιουργήθηκε, έχω στην κατοχή μου εξ αδιαιρέτου με άλλα 3 άτομα ένα οικόπεδο 6500 τ.μ. ( φέτος μπήκε στο σχέδιο πόλεως ) το δικό μου ποσοστό στο οικόπεδο είναι 1500 τμ ( μέσα στο οικόπεδο υπάρχει περιφραγμένο κτίσμα 500 τμ δικής μου ιδιοκτησίας, άρα μου απομένουν 1000τμ) ενώ τα υπόλοιπα μερίδια χωρίζονται αντίστοιχα 500τμ 1500τμ 3000τμ. Το προβλημά μου είναι ο τρόπος διαχωρισμού του οικοπέδου στις ξεχωριστές ιδιοκτησίες ώστε να μην υπάρξει διαμάχη... Θα ήθελα να με ενημερώσετε αν υπάρχει κάποια μέθοδος ή τρόπος να χωρίσω το οικόπεδο.. Ευχαριστω για την βοήθεια σας
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.