Μετάβαση στο περιεχόμενο

vnb

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by vnb

  1. Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις. Είμαι μετά το 93 ασφαλισμένος. Απλά υπάρχει θέμα με το πως θα φαίνεται ότι προσφέρω πραγματικές υπηρεσίες οδηγού για να μπορεσώ να βγω εκτός νομού σε 2 χρόνια. Και πάλι ευχαριστώ
  2. Συνάδελφοι, αφού προκοπή δεν βλέπουμε αποφάσισα να δουλέψω ως οδηγός στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ του πεθερού μου. Ξέρει κανείς τι συμβαίνει ασφαλιστικά? Χρειάζομαι 2 έτη πραγματικής δουλειας ως οδηγού εντός Ζώνης 50 χλμ για να μπορω να συνεχίσω αργότερα
  3. Αγαπητοί συνάδελφοι θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Ανακάλυψα τυχαία ότι εδώ και ένα χρόνο στις υπερωρίες μου και στα τελευταία επιδόματα Χριστουγένων, Πάσχα και αδείας που πήραμε το 12, στον ΚΥΤ μου γίνεται μια αυθαίρετη κράτηση του ποσού των 14,20 Ε αντί για το ποσοστό του 2,15% επί του συνολικού ποσού. Οι άλλοι κλάδοι κρατούνται κανονικά βάση ποσοστών. Από το λογιστήριο του Δήμου δεν έχουν ξεκάθαρη απάντηση και στο ΤΣΜΕΔΕ δεν σηκώνουν ούτε τηλέφωνο ούτε απαντούν σε email. Στο τοπικό κατάστημα δε στην Κοζάνη, πέρα βρέχει. 'Εχουν πολύ δουλεία λένε και δεν μπορούν να ασχολούνται με τέτοια θέματα. Είμαι διορισμένος στην Δημοτική Αστυνομία ( Γι αυτο και οι υπερωρίες από βραδυνά και Κυριακές) σαν υπάλληλος ΠΕ με δίπλωμα Μηχανικού. Σας Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  4. Καλησπέρα. Θα ήθελα να εκφράσω την αγανάκτησή μου για το γεγονός ότι σήμερα ενημερωθήκαμε από τους υπαλλήλους του παραρτήματος του ΤΣΜΕΔΕ στην Κοζάνη ότι από 01-05-2010 δεν θα δέχονται νοσήλια με το πρόσχημα ότι ο τοπικός φαρμακευτικός σύλλογος αρνείται να εφαρμόσει την συλλογική σύμβαση εργασίας σύμφωνα με την οποία πρέπει να πληρώνουμε μόνο συμμετοχή στα φάρμακα και όχι όλο το ποσό. Σε ερώτηση και άλλων συναδέλφων εμείς πως θα εξυπηρετηθούμε μέχρι να λυθεί το πρόβλημα μας απάντησαν << Και τι μας ενδιαφέρει εμάς, να πάτε Θεσσαλονίκη να πάρετε φάρμακα>> Από ότι διάβασα σε μια απόφαση που μας έδωσαν και άλλοι νομοί της χώρας αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα. Ξέρει κανείς κάτι επί του θέματος?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.