Μετάβαση στο περιεχόμενο

Nikos3000

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Καλημέρα σας. Για να υπάρχουν 64 αναγνώσεις και ουδεμία διατυπωθείσα άποψη (!!), συνειδητοποιώ το μέγεθος της δυσκολίας πραγματοποιήσεως της ιδέας αυτής….
  2. Την καλησπέρα μου σ΄ όλη την κοινότητα. Μηχανικός δεν είμαι. Εκτελώ χρέη υπηρέτου της συζύγου μου και στα πλαίσια αυτά εξουσιοδοτήθηκα να σας μεταφέρω πιστά , τα ερωτήματά της. Αντιλαμβάνομαι ότι τα μεταφερθέντα ερωτήματα απαιτούν επαφή και συνεργασία με μηχανικό δια ζώσης , αλλά παρακαλώ πολύ να έχω κατ΄ αρχήν απαντήσεις , για να δικαιολογήσω επαρκώς την δίωρη –σημερινή- διαφυγή , από τα καθημερινά μου καθήκοντα. Και εισέρχομαι στο θέμα. Εάν θέλει κάποιος να δημιουργήσει ένα κέντρο τύπου , ένα σημείο δηλαδή στο οποίο θα διατίθεται στο κοινό , όλος ο Ελληνικός και όλος ο ξένος τύπος (χωρίς ουδεμία εξαίρεση) και του έχει καρφωθεί στο μυαλό του η ιδέα να τοποθετήσει μέσα σε ένα οικόπεδο 4 συναρμολογούμενα κοντέινερς , με σκοπό στα 2 από αυτά να δημιουργηθεί ένας καλαίσθητος χώρος προβολής τους , το τρίτο να παίξει τον ρόλο της αποθήκης γι΄αυτά και στο τέταρτο να πραγματοποιείται η πώληση. 1. Τι είδους οικόπεδο πληροί τις νόμιμες προδιαγραφές και απαιτήσεις , ώστε να αναζητηθεί ? 2. Τι είδους άδεια απαιτείται για την τοποθέτηση 3κοντέινερς και την τοποθέτηση και ηλεκτροδότηση του τετάρτου από αυτά ? 3. Εάν η απλή εναπόθεση τους (και των τεσσάρων) απαιτεί ευκολότερες διαδικασίες και επελέγετο , θα ήταν παράνομο να ηλεκτροδοτηθεί το ένα από αυτά με ιδιωτική γεννήτρια παραγωγής ρεύματος ? 4. Πόσο χρονοβόρες είναι οι διαδικασίες και στην πρώτη και στην δευτέρα των περιπτώσεων ? (Υπ΄ όψιν σας θέτω το ότι , δεν θέλει η ενδιαφερομένη να κατασκευάσει βάση από μπετόν (δεν την θεωρεί απαραίτητη και γενικώς το μπετόν της είναι απεχθές υλικό) αλλά και το ότι θέλει να κινηθεί έως τα σύνορα της παρανομίας , εντός όμως της περιοχής του νομίμου , στις απαιτούμενες διαδικασίες). Σας ευχαριστώ τα μάλα και εκ των προτέρων. Ευπειθώς αναφέρομαι. Ο υπηρέτης.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.