Μετάβαση στο περιεχόμενο

MarinaG

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Ευχαριστώ πολύ, ήδη πήρα μια ιδέα, για κάποιο λόγο δεν μου έβγαιναν όλα αυτά στην αναζήτηση. Καταλαβαίνω ότι το να ζητάω γνώμη για συγκεκριμμένη περίπτωση είναι κουραστικό και θα έπρεπε να απευθυνθώ στον επιβλέποντα μηχανικό, τον οποίο όμως παραδέχομαι πως,λόγω διαφόρων προβλημάτων που προέκυψαν, δεν εμπιστεύομαι πλέον ιδιαίτερα και είναι αργά για να τον αλλάξω...
  2. Γεια σας! Εχω συχνά συμβουλευτεί το φόρουμ σας για διάφορα θέματα, μια που έχει τύχει να ασχοληθώ επανηλλημένα με οικοδομή, αυτή τη φορά όμως θα σας παρακαλούσα για την γνώμη σας: η νεοανεγερθείσα οικοδομή μου έχει μεσοτοιχία με το γείτονα, του οποίου το σπίτι είναι κτισμένο πάνω στον τοίχο του παλιού πέτρινου σπιτιού που γκρεμίσαμε, που σημαίνει ότι το σπίτι του κλέβει τετραγωνικά από το δικό μου οικόπεδο κατά το πάχος του τοίχου(60cm),και ότι γκρεμίζοντας το παλιό κτίσμα, έμεινε εκτεθειμένο ένα μέρος του τοίχου του, το οποίο και εκείνος σοβάντισε. Τώρα μας ζητάει με εξώδικο αποζημίωση για τα έξοδα που έκανε, καθώς και μεταφορά των καμινάδων και εξαερισμών που βγαίνουν στη στέγη μας,γιατί έχουν μικρή απόσταση από δικά του παράθυρα στον τοίχο της μεσοτοιχίας. Οι ερωτήσεις μου είναι: -δικαιούται αποζημίωση για το σοβάντισμα? -δικαιούμαι εγώ αποζημίωση για τα κλεμμένα τετραγωνικά? -μπορούν να είναι νόμιμα τα παράθυρά του στη μεσοτοιχία ώστε να έχει τις σχετικές απαιτήσεις? Ευχαριστώ εκ των προταίρων για τον χρόνο σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.