Μετάβαση στο περιεχόμενο

emma mix-mix

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by emma mix-mix

  1. Ευχαριστω για τις απαντησεις, αλλα στα δικαιολογιτικα που απαιτουνται θελει αναλυτικη βαθμολογια http://www.ypex-mele.gr/eC_Dikaiologitika.asp?lg=GR και στο τηλεφωνο που τους ρωτησα μου απαντησαν οτι αν φαινεται οτι εχεις κανει καποια περιβαλλοντικα μαθηματα σου δινουν το δικαιωμα..
  2. Καλησπερα, -δεν ξερω αν το γραφω στο σωστο σημειο!- Ειμαι μηχανολογος μηχανικος και θελω να κανω μεταπτυχιακο στις περιβαλλοντικες επιστημες.. γνωριζει να μου απαντησει καποιος αν αυτο μου δινει το δικαιωμα να υπογραφω περιβαλλοντικες μελετες (κατηγορια 27) ? Ευχαριστω!
  3. daedal.. δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σου.. αυτό πιστεύω δυστυχώς κι εγώ..
  4. σας ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας.. ισχυει ακομη το προγραμμα, το ρωτησα στο οαεδ.
  5. Euklides ξερεις αν πρεπει πρωτα να ανοιξω το γραφειο και μετα να ζητησω την επιδοτηση, ή μπορω (δεν ξερω πως!) να ζητησω την επιδοτηση (παρουσιαζοντας εναν προυπολογισμο?) και αν την παρω το ανοιγω?! τι πρεπει να αγορασω για ενα γραφειο? ποσα χρηματα περιπου απαιτουνται (αν μπορεις βεβαια να απαντησεις σε αυτο το ερωτημα)?
  6. Euklides σε ευχαριστω.. να υποθεσω παρ'ομοια περιπτωση? εχεις παρει την επιδοτηση του οαεδ για να το ανοιξεις?
  7. το σκεφτομαι γιατι δεν εχω καμια προυπηρεσια, δεν εχω κανει ποτε μια μελετη! μου ειπε βεβαια οτι υπαρχουν διαφορα βιβλια που σε καθοδηγουν..
  8. τα παει αρκετα καλα απ'οτι φαινεται.. (το εχει γυρω στα 2 χρονια..) στην αρχη ηταν δυσκολα.. αλλα μετα μαθαινεις..
  9. καλησπερα! ειμαι μηχανικος μηχανολογος και εχω τελειωσει την σχολη περισσοτερο απο 6 μηνες. δεν εχω καταφερει ακομη να βρω δουλεια (πατρα). ενας γνωστος (πρωην συμφοιτητης-που εχει ανοιξει γραφειο) με παροτρυνει να ανοιξω κι εγω.. το βρισκετε σωστο? δεν θα επρεπε να εχω καποια προϋπηρεσια? αυτο που λεει ειναι οτι στην αρχη ειναι δυσκολα αλλα αναγκαστηκα τα μαθαινεις.. ποια η γνωμη σας? (δεν ηξερα σε ποια κατηγορια-υποκατηγορια να το βαλω!)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.