Μετάβαση στο περιεχόμενο

astteri77

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. 'Οπως είπες και συ Theo η εταιρεία που διάλεξα είναι μια από τις 2 σοβαρότερες στο χώρο. Θα κάνω ακόμα μια προσπάθεια με τον τεχνικό που μου τα πέρασε, ο οποίος είναι πιστοποιημένος, και αν δεν βρω άκρη τότε θα απευθυνθώ στην εταιρεία. Πάντως Zavi όσο και να μην το πιστεύεις υπάρχουν μέρες που το σφύριγμα ακούγεται πιο έντονο και άλλες ελάχιστα. Για το μοντάρισμα που λες θα πω τον τεχνικό να δούμε τι θα μου πει. Όσο για τον ωτορινολαρυγγολόγο αν και οι 4 στην οικογένεια έχουμε πρόβλημα τότε τι να πω? Μyri αυτές τις μέρες έχω διαβάσει και έχω διαβάσει, στο internet, ιστορίες για αλουμινάδες και τζαμάδες και λέω πάλι από τις τυχερές είμαι.
  2. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σας και θα συμφωνήσω με τον Sdimis ότι όταν φυσάει αέρας και ιδιαίτερα νοτιάς τότε ακούγεται περισσότερο. Αν έχω τον απορροφητήρα αναμμένο νομίζω κάνει το ίδιο σφύριγμα. Όταν πιέζω την πόρτα δεξιά στο κέντρο δεν μετατοπίζεται αριστερά ή δεξιά η πόρτα απλά εφάπτεται πιο καλά. Υπάρχει κάποια λύση γιατί ο τεχνικός μου, μου λέει δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.Αν υπάρχει κακή κατασκευή κουφώματος τι μπορώ να κάνω?
  3. Γεια σας. Πριν περίπου 1 χρόνο πέρασα κουφώματα αλουμινίου γνωστής εταιρείας. Σημειωτέον τα κουφώματα μου είναι ανοιγοκλειόμενα. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι τα φύλλα της μπαλκονόπορτας που ανοίγουν δεν έχουν καλή ηχομόνωση. Ειδικότερα για να γίνω σαφέστερη αν υποθέσουμε ότι στο φύλλο που ανοίγει η πόρτα το χερούλι είναι αριστερά, στην δεξιά μεριά του ίδιου φύλλου που είναι οι μεντεσέδες εκεί υπάρχει πρόβλημα ηχομόνωσης. Ακούγεται ένα σφύριγμα (πχ. ήχος από κοχύλι, ή ήχος όταν φυσάς σε στόμιο μπουκαλιού). εάν πατήσω δεξιά ελάχιστα με την παλάμη μου στο κέντρο του φύλλου τότε αυτό σταματάει. Ενημέρωσα σχετικά τον τεχνικό που μου πέρασε τα κουφώματα, μου άλλαξε το δεξί λάστιχο, έβαλε πιο χοντρό (παχύ) άλλα δυστυχώς ο θόρυβος συνεχίζεται. Και ενώ του επισήμανα πάλι το πρόβλημα δεν μου έδωσε λύση στο πρόβλημα μου. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου πει που οφείλεται το σφύριγμα αυτό και τι θα μπορούσα να κάνω?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.