Μετάβαση στο περιεχόμενο

john_gringo

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

john_gringo's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σέρβις ναι έγινε. Για να πω την αμαρτία μου μετά το 72 που κτίστηκε το σπίτι βάλαμε αλλά τρία σώματα μετά από ανακαινίσεις βαλε βγάλε. Το θέμα είναι ότι πάντοτε έτσι δούλευε από ότι λέει και ο πατέρας μου. Πως μπορώ να μάθω τις θερμίδες του λέβητα? Πως μπορώ να υπολογίσω τις θερμίδες των σωμάτων?
  2. Ο θερμοστάτης είναι ΟΚ. Οχι. Ναι είναι παλιά η εγκατάσταση.Αν θυμάμε καλά θερμις λέβητας του '70. Παντού μέτρησα με ένα απλό θερμόμετρο ηλεκτρονικό.κόλλησα με ταινία τον αισθητήρα του στα σώματα πάνω στο σωλήνα εισόδου.Το ίδιο και στο λέβητα πάνω στους σωλήνες όσο πιο κοντά.Αφηνα πάντα να σταθεροποιηθεί η ένδηξη. Οχι τα διαμερίσμα δεν ζαιστένονται επαρκος ιδιέτερα ο 3ος. Ο λέβητας δεν σταματάει να λητουργεί απο το θερμοστάτη γιατί είναι ρυθμησμένος στους 80C.Δουλέυει όση ώρα του βάλεις στο χρονοδιακόπτη. Δηλαδη αν το βάλω 3 ώρες δεν παιθένουμαι και απο τη ζέστη.
  3. Καλησπέρα Έχω μια τετραώροφη οικία στην οποία υπάρχει εγκατάσταση θέρμανσης κεντρική όχι αυτόνομη. Μέτρησα τη θερμοκρασία στην στα σώματα και στο λέβητα και μου φάνηκε μικρή. Μπορώ να έχω τη γνώμη σας? Η μέτρηση μετά από μια ώρα συνεχούς λειτουργίας ήταν: 3ος 45C στα σώματα στην εισαγωγή 1ος 49C Λέβητας εξαγωγή 52C επιστροφή 44C και μετά από δυο ώρες δεν άλλαξε τίποτα. Ο λέβητας δουλεύει συνεχεία. Δεν γνωρίζω θερμίδες μόνο καύσιμο πετρέλαιο.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.