Μετάβαση στο περιεχόμενο

mikeman2009

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Σας ευχαριστώ κατ' αρχήν για την ανταποκρισή σας. Θα ήθελα να διευκρινήσω τα εξής: - Πάνω από διαμερισμά μου υπάρχει άλλο διαμέρισμα. - Πρόβλημα με τη ρύση υπάρχει από όσο γνωρίζω σίγουρα στο ένα από τα τρία μπαλκόνια που διαθέτω. Και αυτό γιατί όταν το είχα επισκεφθεί παρατήρησα ότι ο κατασκευαστής είχε τοποθετήσει το σιφόνι στο μέσο του μπαλκονιού με αποτέλεσμα όταν υπάρχει μεγάλος όγκος νερού αυτός να συσωρεύεται στο κομμάτι μετά το σιφόνι. - Πάνω από το ένα μπαλκόνι μου υπάρχει υπνοδωμάτιο του επάνω διαμερίσματος. Πως εξηγείται και εκεί να υπάρχει το ίδιο πρόβλημα ; Σας ευχαριστώ.
  2. Καλησπέρα σε όλους, Θα ήθελα λίγο την βοήθεια σας. Στη χθεσινή νεροποντή παρατήρησα ότι σε όλα τα μπαλκόνια του διαμερίσματος μου, εμφανίστηκαν στο πάνω μέρος μικρές σταγόνες νερού απλωμένες σε όλο το μήκος του κάθε μπαλκονιού. Στην περιοχή που μένω (Γέρακας) έχουμε μεγάλο πρόβλημα με την υγρασία. Ευθύνεται η υγρασία γι' αυτό ; Έχει σχέση με το διαμέρισμα του πάνω ορόφου ; Είναι κάτι που μπορεί να μου δημιουργήσει προβλήματα στο μέλλον ? Σας ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.