Μετάβαση στο περιεχόμενο

vog

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Εδώ είναι το τρελό, οι χάρτες ΓΥΣ δεν το δείχνουν οι ορθοφωτοχάρτες ναι το δείχνουν αλλά εγώ το αγόρασα ως άρτιο και οικοδομισιμο με τις ευλογίες και το άρθρο 35 του δασάρχη.
  2. Το 2002 εχω βεβαίωση του δασαρχείου ότι το οικόπεδο μου 7200τμ (1700τμ ιδιωτικό δάσος και 5500τμ είναι τελεσιδίκος γεωργική καλλιεργούμενη έκταση). Το 2007 έχω άρθρο 35 του ιδίου δασαρχείου το οποίο πιστοποιεί ότι τα 1700τμ είναι ιδιωτικό δάσος και οτί δύναται να μεταβιβαστεί εξ ολοκλήρου και δεν έχει καεί. Με αυτό το πιστοποιητικό το αγόρασα. Τώρα θέλω να το πουλήσω και πήγα να πάρω πιστοποιητικό ακαϊας δηλαδή πιστοποιητικό άρθρο 35 από το ίδιο δασαρχείο διότι είναι στο Βαρνάβα και είχε καεί το δασικό. Για έκπληξη μου στο τέλος του πιστοποιητικού γράφει οτι "επισημαίνουμε οτι στο μέσον του κληροτεμαχίου καταλήγει ρέμα το οποίο ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο". Το ερώτημα είναι έχει τη δικαιοδωσία να αναφέρει οτι είναι ρεμα το δασαρχείο; και εφόσον έχει εκδόσει ήδη δύο παλαιότερα πιστοποιητικά που δεν αναφέρει για ρέμα. Ποιός είναι αρμόδιος για τα ρέματα και μπορεί ο δασάρχης να το γράψει στο πιστοποιητικό; Παρακαλώ βοήθεια!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.