Μετάβαση στο περιεχόμενο

dolfin_eng

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

dolfin_eng's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Πανω σε οτι αφορα για το ΕΜΠ που ανεφερα στην αρχη ειναι για το λογο οτι ειναι στην πολη διαμονης μου,οποτε θα ειναι πιο δυσκολο για καποιο αλλο πολυτεχνειο της ελλαδας να επιλεξω.Συμφωνω εχει πολυ καλα τμηματα πολυτεχνειων στην ελλαδα.Το διλημμα που εχω ειναι αν εχει καλυτερη επαγγελματικη προοπτικη γενικα ενα διπλωμα πολυτεχνειου η ενα master engineering στις τηλεπικοινωνιες και πτυχιο ηλεκτρολογου μηχανικου τ.ε??
  2. Καλησπερα παιδια.θελω να με βοηθησετε στον εξης προβληματισμο μου.Καταρχας ειμαι αποφοιτος ηλεκτρολογος μηχανικος ΑΤΕΙ και θελω να εμβαθυνω το επιστημονικο μου επιπεδο στις τηλεποικοινωνιες.Η ερωτηση ειναι η εξης,να κανω μεταπτυχιακο στις τηλεπικοινωνιες η να δωσω κατατακτηριες για Ε.Μ.Π για την αποκτηση διπλωματος ηλεκτρολογου μηχανικου και μηχανικου υπολογιστων του Ε.Μ.Π μιας και θεωρηται στην ελλαδα κορυφη στο κλαδο αυτο..???υποψην ειμαι 28 χρονων... Γνώμες απο το κλάδο των τηλεπικοινωνιών?? ολες οι κατηγορίες..πολυτεχνείο-τει-ξένα πανεπιστήμια.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.