Μετάβαση στο περιεχόμενο

Toyjohn

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Toyjohn

  1. Ξέρει κάποιος συνάδελφος αν ο πιο κάτω τύπος λέβητα SOULIS SIGME SL700 είναι πετρελαίου ή ΦΑ? Προσπαθώ να βοηθήσω ένα φίλο μου, ο οποίος θέλει να προσχωρήσει σε εγκατάσταση ΦΑ. Από το site του Σούλη δε βρήκα κάτι (είναι λέει σε δοκιμαστική λειτουργία, κάτι τέτοιο) Επίσης, απ'όσο γνωρίζω, λέβητας πετρελαίου, αν λειτουργήσει με ΦΑ, (έστω κι αν ο καυστήρας είναι διπλού καυσίμου) θα εμφανίσει προβλήματα, μιας και το ΦΑ, λόγω μικρότερης θερμοκρασίας καύσης, θα έχει και μικρότερη θερμοκρασία φλόγας, με αποτέλεσμα να είναι αυξημένος ο κίνδυνος υγροποιήσεων. Συνεπώς, το όποιο όφελος έχεις από το ΦΑ μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ. Δεν ξέρω αν συμφωνείτε μαζί μου Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille. Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille.
  2. Καλησπέρα συνάδελφοι. Σε περίπτωση ήδη υπάρχουσας εγκατάστασης με ωρομετρητές, επιτρέπεται από τη νομοθεσία η αντικατάσταση με θερμιδομετρητές (όπως αναφέρεται στην τελευταία ΤΟΤΕΕ για τις δαπάνες κατανομής κεντρικής θέρμανσης), εφόσον κάτι τέτοιο αποφασιστεί από την πλειοψηφία των ενοίκων κατά τη γενική συνέλευση? Στην περίπτωση αυτή, ο υπολογισμός των κοινοχρήστων θα γίνεται από τον αντίστοιχο τύπο του ΦΕΚ 631 Δ του 1985? Πρέπει να γίνει κάποια άλλη αλλαγή ή τροποποίηση? Ευχαριστώ πολύ Νίκος
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.