Μετάβαση στο περιεχόμενο

Anifanti

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Anifanti's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστω πολύ για την αμεση απαντηση! Αντε να το εξηγησεις αυτο τωρα στους συγγενεις που νομιζουν οτι δεν το κανουμε επειδη δεν θελουμε... Συγνώμη για τον τίτλο και τα λαθη.
  2. Καλησπερα απο νεο μελος. Εχω ενα οικοπεδο που ηταν 880τμ στο Μαρουσι. Μετα απο καποιο τμημα που μας πηρε ο δρομος το οικοπεδο μας ειναι 690τμ. Η αρτιοτητα ειναι 1.000 τμ αλλα εμας συγκαταλεγεται στα κατα παρεκλιση αρτια που απλα πρεπει να ειναι πανω απο 400τμ. Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Ο διπλανος μας (συγγενεις μας) χρειαζεται 70 μετρα απο το δικο μας οικοπεδο για να κανει αυτο που θελει..και σκεφτομαι φυσικα αν γινεται να του πουλησουμε αυτα τα 70 μετρα. Αυτο που ψαχνω απο εχθες ειναι να μου πει καποιος αν μπορω να πουλησω και να παραμεινω αρτιο κατα παρεκλιση (690-70=620)- οχι ομως απο τετραγωνικα (αυτο το ξερω οτι το καλυπτω) αλλα μην θεωρηθει πχ νεο οικοπεδο και θελει 1000τμ. Ελπιζω να ειμαι κατανοητη, μιας και καμια σχεση με τον χωρο.. Απλως εχω μεγαλο προβλημα με αυτο το οικοπεδο και τραβιεμαι 2 χρονια τωρα ...και αντε να ξεμπερδεψω (που δεν το βλεπω....αλλα λεμε..) Ευχαριστω EDIT: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία και με τόνους. Διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.