Μετάβαση στο περιεχόμενο

koukouna

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Όχι βέβαια, δεν είμαι μηχανικός. Μετά από συζήτηση με μηχανικό που τον ξέρουμε χρόνια και είναι εμπιστοσύνης, βρήκαμε αυτή τη λύση,. Η ερωτήσεις μου αφορούν σε δεύτερη γνώμη.Μήπως κάποιος έχει φέρει εις πέρας παρόμοια περίπτωση ή αν σκέφτεται κάτι καλύτερο. Όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να ρωτάω και πολλούς για το θέμα.
  2. Καλησπέρα σε όλους, χαίρομαι πολύ που έχω τη δυνατότητα να θέσω το ερώτημα μου σε επαγγελματίες που μπορούν να μου πουν τη γνώμη τους. Η ιστορία έχει ως εξής: o πατέρας μου έχει ένα οικόπεδο 3700 τ.μ. εκτός σχεδίου (που το σχέδιο περνάει έξω από την πόρτα μας, δεν μας ακουμπάει). Το οικόπεδο αυτό θέλει να το κάνει γονική παροχή σε εμένα και την αδερφή μου, 50 - 50.Έχει τα εξής κτίσματα: 1.νόμιμα (1980) 146 τμ ενοικιαζόμενα δωμάτια 2.προ του 1955 με γονική παροχή απο τον πατέρα του κατοικία (3 δωματίων) και ιερός ναός (έτσι ακριβώς γράφει το συμβόλαιο).Το αρχικό πραγματικό σπίτι (του 1920) είναι περίπου 40 τμ, και με το πέρασμα των χρόνων έγινε 170 τ.μ. (με διάσπαρτα σπίτια, αποθήκες, παράγκες κλπ). Όπως καταλαβαίνεται λόγω της αλλαγής του φόρου απο 2010 τρέχουμε!!!! Το ερώτημα μου είναι το εξής: 1. Στο τοπογραφικό λέμε να τα βάλουμε όλα και να ισχυριστούμε ότι είναι όλο το κτίριο 170 τμ (σαν σπίτι, όχι αποθήκες) προ του 1955, λόγω του ότι δεν προσδιορίζεται ακριβώς στα συμβόλαια, και να τα εμφανίσουμε όλα ενωμένα. Το Ε9 και το κτηματολόγιο όμως δεν συμφωνούν με το τοπογραφικό.Τι γίνεται με αυτά? 2. Η εφορία κάνει αυτοψία στις γονικές παροχές? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.