Μετάβαση στο περιεχόμενο

gpavlidis

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

gpavlidis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. dfotis> ευχαριστώ για την απάντηση gsakel> είναι άλλο διαμέρισμα από εκείνη την πλευρά. Ο σωλήνας ίσως έιναι και πιο κοντά στον τοίχο ή και μέσα. Δεν έχουμε ανοίξει ακόμα.
  2. Στο σύνολο ειναι 3 μέτρα ακριβώς η απόσταση με 3 γωνίες. Οπότε με 3% κλίση στα 3 μέτρα πρέπει ο σωλήνας να έχει υψομετρική διαφορά από την κεντρική αποχέτευση μέχρι την λεκάνη 9εκ. Άμα δηλαδή η σύνδεση με την κεντρική αποχέτευση θεωρήσω ότι μπορεί να γίνει στο ύψος από τα πλακάκια και ίσως λίγο πιο κάτω (γιατί θα τα ξηλώσουμε όλα έτσι κι αλλιώς) και χρησιμοποιήσω λεκάνη με πίσω σιφώνι το οποίο έχει ύψος από την βάση μεγαλύτερο από 9εκ θεωρητικά είναι εντάξει και χωρίς να ανυψωθεί η λεκάνη. Σωστα?
  3. Σ'ευχαριστώ πολυ καταρχήν, αυτό για το 2% το είχα διαβάσει στο ΤΟΤΕΕ. Αυτό που δεν ξέρω είναι άμα υπάρχουν γωνίες αν πρέπει να μεγαλώσει λίγο η κλίση για σιγουριά. Εξωτερικά δεν γίνεται γιατι είναι άλλο διαμερισμα
  4. Καταρχήν καλησπέρα σε όλους σας. Πρώτη φορά γράφω σε αυτό το forum και απ'οτι φαινεται θα μου γίνει συνηθεια. Είναι να δημιουργηθεί αυτό το μπανάκι (με την λεκάνη Α) σε ένα χώρο που μεχρι τωρα υπήρχε μια ντουλάπα. Η πιο σωστή θέση για την λεκάνη Α είναι κατά την γνώμη μου αυτή που βλέπετε και στο σχεδιο γιατί αλλιώς θα κλείνει την είσοδο. Αν ο κεντρικός σωλήνας αποχέτευσης είναι εκεί που είναι το πρασινο κυκλάκι και έχουμε την δυνατότητα να περάσουμε τον σωλήνα για την λεκάνη Α μόνο από την εσωτερική πλευρά των εξωτερικών τοίχων είναι δυνατόν να γίνει μια σωστή εγκατάσταση χωρίς προβλήματα? Ποια ειναι η κλίση που θα πρεπει να εχει ο σωληνας? θα χρειαστει να υπερυψωθει η λεκανη Α?Τι διάμετρο πρεπει να εχει ο σωλήνας?και γενικά αν μπορείτε να μου δωσετε ολες τις καταλληλες πληροφοριες θα το εκτιμουσα ιδιαιτέρος. Ευχαριστώ πάρα πολύ εξαρχής
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.