Μετάβαση στο περιεχόμενο

chris lawrel

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by chris lawrel

  1. Ευχαριστώ για την άμεση απόκριση. Επειδη προφανώς δεν μπορώ να βρω κάποια νομοθεσία "η οποία να λέει ότι η σφραγίδα είναι ένα απλό μελάνι που έχει τα στοιχεία μας για διευκόλυνση του μηχανικού και μόνο, ώστε να μη χρειάζεται κάθε φορά να γράφουμε όλα τα στοιχεία μας" Ζητάω το προφανές: Τη νομοθεσία που να λέει το ακριβώς ανάποδο από το αποπάνω!!! Η εν πασει περιπτώση κάποιο σχετικό έγγραφο που να με αναγκάζει να σφραγίσω με σφραγίδα και όχι απλά να γράφω τα στοιχεία μου με ένα στυλο!
  2. Ρε παιδιά δεν είναι όμως αστείο να έχεις πάει σε μία πολεοδομία χιλιόμετρα μακριά και να σου κάνουν παρατήρηση το ότι η τεχνική έκθεση είναι ασφράγιστη? Οι άγραφοι κανόνες δυστυχώς συνάδελφοι μας έχουν φάει και έχουν γιγαντώσει τη γραφειοκρατεία μας. Και πάντα αυτοί οι κανόνες είναι από τη μεριά της υπηρεσίας και όχι του ιδιώτη μηχανικού.. Και ξαναρωτώ: Εάν αντί σφραγίδας γράψω τα στοιχεία μου με ένα στυλό δεν είναι ένα και το αυτό?
  3. Συνάδελφοι γεια και χαρά σας. Θέλω να σας ρωτήσω το εξής: Στα έγγραφα για την τακτοποίηση των ημιυπαιθρίων η τεχνική έκθεση μηχανικού που απαιτείται πρεπει να είναι σφραγισμένη??? Στην περίπτωση που πρέπει να είναι σφραγισμένη(αν και στην εγκύκλιο δεν το λέει πουθενά) ποιος μου απαγορεύει να γράψω τα στοιχεία της σφραγίδας μου με ένα στυλό? Αναφέρεται σε κάποιο επίσημο έγγραφο αυτό? Εχω κάνει ομηρικούς καβγάδες με την πολεοδομία, η οποία δε λέει να καταλάβει ότι η σφραγίδα είναι ένα απλό μελάνι που έχει τα στοιχεία μας για διευκόλυνση του μηχανικού και μόνο, ώστε να μη χρειάζεται κάθε φορά να γράφουμε όλα τα στοιχεία μας.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.