Μετάβαση στο περιεχόμενο

anitallad

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

anitallad's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σας ευχαριστω πολυ για τη συμβουλη engineer_thess .... Μηπως θα μπορουσατε να μου πειτε ποιο βιβλιο χρησιμοποιησατε για να διαβασετε το autocad?? Και μια αλλη ερωτηση...ποιες ηταν οι γνωσεις σας πανω στο συγκεκριμενο προγραμμα πρωτου ξεκινησετε να το διαβαζετε??
  2. Σας ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις και τις συμβουλες...Απλά σκεφτομαι να πάω σε κάποιο φροντηστήριο να παρακολουθήσω μαθήματα για το autocad και δεν ξέρω αν αυτό ουσιάστηκα θα αποτελέσει εφόδιο για την μετέπειτα επαγγελματική μου ζωή.Θα συμφωνήσω με όλουσ που λένε πως καμια γνώση δεν παει χαμένη αλλά με ενδιαφέρει να ξερω πόσο θα με βοηθήσει αν έχω αυτό το πτυχίο!
  3. Καλησπέρα σε όλους..Είμαι φοιτήτρια στο τμήμα μηχανικών επιστήμης υλικών στο 4ο έτος.Ελπίζω να γράφω στο σωστό σημείο παρ'όλα αυτά...Λοιπόν η ερώτηση μου είναι αν το autocad του ecdl αναγνωρίζεται από τον ασεπ...Γνωρίζοντας την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά εργασίας θέλω να αποκτήσω όσα περισσότερα εφοδια μπορώ...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.