Μετάβαση στο περιεχόμενο

zaxoss

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

zaxoss's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. απο οσο έχω ασχοληθει νομίζω οτι είναι 16 02 απόβλητα από ηλεκτρικό και ηλεκτρονικό εξοπλισµό
  2. Ευχαριστώ για την συμμετοχή, ετσι είναι όπως τα λες, αν και παίζει ρόλο πόσα πάνελ έχεις, για μεγάλες εγκαταστάσεις ανω των 40 είναι λίγο διαφορετικά, τελευταία είναι υποχρεωτική η ανακύκλωση και στην Ελλάδα (προς το παρόν μόνο σπασμένα και ελαττωματικά, οπότε μικρές ποσότητες). Ακόμα πρέπει να είναι κατασκευής συγκεκριμένων Εταιρειών και μελών του Ευρωπαϊκού Οργανισμού PVCycle. Αν θυμάμαι καλά στη Θεσσαλονίκη είναι μια εταιρεία στον Εύοσμο παράλληλα με τον περιφερειακό συμμετείχε καθώς και μια ακόμα στο Καλοχώρι αλλά δεν μπόρεσα να συγκεντρώσω κάποια παραπάνω πληροφορία.
  3. Στα πλαίσια εκπόνησης της διπλωματικής μου, θα ήθελα την συνδρομή σας στη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου που θα αποτελέσει μέσο έρευνας για να διαπιστωθεί η ενημέρωση που υπάρχει στην Ελλάδα σχετικά με την Ανακύκλωση των Φωτοβολταϊκών Διατάξεων. Ευχαριστώ για τον χρόνο που διαθέσατε. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSextQ65xIm5l5aVuhq9kjQSVeU-XjZVDtFJj25EzZ2SaWJXmg/viewform?usp=sf_link Υ.Γ. αν γνωρίζετε άτομα που θα μπορούσαν να συμμετέχουν στην έρευνα μπορείτε να προωθήσετε το παραπάνω Link
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.