Μετάβαση στο περιεχόμενο

antriu1

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

antriu1's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Και πάλι καλησπέρα σε όλους Πρόκειται να αγοράσω 500 τμ. εκτός σχεδίου,το οποίο αγοράστηκε απο τον β ιδιοκτήτη το 1991 με συμβόλαια και μεταγραφή στο υποθηκοφυλάκιο. Το 1992 κάποιος Χ έκανε αγωγή διεκδίκησης στον α ιδιοκτήτη για 17.900 στρέμματα στα οποία είναι μέσα και αυτό των 500 τμ. Το 2006 έχασε την υπόθεση και μέσα στα χρονικά νομικά πλαίσια των 6 μηνών επανέρχονται οι κληρονόμοι του Χ και κάνουν εκ νέου αγωγή διεκδίκησης . Το ερώτημά μου είναι το εξής. Εάν κερδίσει ο Χ την υπόθεση και εγώ έχω αγοράσει το αγροτεμάχιο διεκδικεί κάτι απο εμένα; Σε αυτή την περίπτωση ισχύει έστω η καταπάτηση των 10 η των 20 χρόνων; Ο δικηγόρος που συμβουλεύτηκα μου είπε να μην μπλέξω καλύτερα. Ο δικός τους δικηγόρος μου λέει οτι δεν υπάρχει πρόβλημα. Παρακαλώ την γνώση σας.
  2. ARS= Σωστόοοοοοοοοο. Το έψαξα λίγο παραπάνω και είναι έτσι ακριβώς και με κάθε λεπτομέρια όπως τα περιγράφει ο ARS Καλή πρωτομαγιά σε όλους.
  3. Διασπορά; Δώσε αναλυτική περιγραφή στο θέμα cveng.
  4. Λοιπόν τα πράγματα έχουν ως εξής. Το αγροτεμάχιο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο 4 στρέματα. Χτίζει 200τμ. Το κτίσμα των 200τμ πρέπει να είναι ενιαίο και να αποτελείται απο 4 διαμερίσματα των 50τμ. Ο δε υπόλοιπος χώρος των 3800τμ είναι κοινόχρηστος,κοινόκτητος και εξυπηρετεί όλους τους ιδιοκτήτες της οικοδομής. Άσχετα που εγώ αγοράχω 1 στρέμα ουσιαστικά είμαι συνιδιοκτήτης στα 4 στρέματα και κυριολεκτικά όχι ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου ενός στρέματος. [ Όλα αυτά αναφέρονται στο συμβόλαιο ] Αυτά για τα εκτός ζώνης. Ευχαριστώ όλους εσάς που ασχοληθήκατε με το θέμα μου.
  5. Εάν εχει γινει μεταγραφη θα το ξέρω σήμερα μέσω του δικηγόρου που με την σειρά του αυτός θα μιλήσει με την συμβολαιογράφο.
  6. Και όμως κύριοι μιλάμε για σύσταση οριζόντιας ιδιοκτησίας η οποία έχει συνταχτεί και υπογραφεί σε συμβολαιογράφο το 2006. Τα συμπεράσματα δικά μας............. Όπως και να έχει σας ευχαριστώ όλους σας. Οποιοδήποτε νέο έχω θα σας ενημερώσω .
  7. Καλησπέρα σε όλους. Δέν είμαι μηχανικός και διαβάζοντας πολλά μέσα στο forum μπερδεύτηκα λιγάκι γιαυτό παρακαλώ την βοήθειά σας. Πρόκειται να αγοράσω ένα στρέμα εκτός σχεδίου εκτός ζώνης το οποίο προέρχεται απο 4 στρέματα. Ο ιδιοκτήτης μού παρουσιάζει σύσταση οριζόντιας ιδιοκτησίας που έγινε σε συμβολαιογράφο το 2006.Το τοπογραφικό λέει για το στρέμα οτι είναι άρτιο και οικοδομήσιμο.Ο δικηγόρος που ανέλαβε την έρευνα απορεί με ποιό νόμο έγινε η σύσταση και φυσικά το ψάχνει. Υπάρχει περίπτωση το στρέμα αυτό να είναι άρτιο και οικοδομήσιμο; 50 τετρ. μέτρα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.