Μετάβαση στο περιεχόμενο

xr_chem

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by xr_chem

  1. Καλημέρα. έχω το εξής πρόβλημα: ο εργοδοτης μου δεν μπορεί να πληρώσει το ΤΣΜΕΔΕ μου. Σε λίγο καιρό έχω σκοπό να αλλάξω εργοδότη. Ένδεχομένως έως τότε να έχουν συσσωρευτεί οι δόσεις του ΤΣΜΕΔΕ. Τι θα γίνει όταν ο νέος εργοδότης ξεκινήσει να μου πληρώνει το ΤΣΜΕΔΕ? Ποιός θα έχει πρόβλημα? Ελπίζω όχι ο νεος εργοδότης.
  2. Είμαι χημικός μηχανικός και μου ζητήθηκε να εργασ΄τω ως τεχνικός ασφαλείας σε κεραμοποιία και σε βιομηχανία παραγωγής προιόντων σκυροδέματος. Γνωρίζετε αν μπορώ να δουλέψω ως τεχνικός ασφαλείας σε τέτοια βιομηχανία? Στο http://www.elinyae.gr/el/category_details.jsp?cat_id=354 εχει ενα pdf που αναφέρει σε ποιες βιομηχανίες μπορεί να εργαστεί η κάθε ειδικότητα αλλά δεν βρίσκω πουθενά κεραμοποιία. Γνωρίζετε κάτι για αυτο? Ευχαριστώ.
  3. Σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Θα το ψάξω και στο σύλλογο.
  4. γεια σας. Ψάχνω να βρω τα διακιώματα χημικών μηχανικών και στο link που υπότιθεται οτι θα έπρεπε να υπάρχουν δεν υπάρχουν. (http://portal.tee.gr/portal/page/por...IWMATA/XHMIKOI ) Μου έκαναν πρόσληψη σε βιομηχανία αλλά ο λογιστής δεν γνωρίζει ποια τα διακιώματα μου και αν είναι τα ίδια με τους χημικούς ή με τους μηχανολόγους μηχανικούς. Μπορείτε να με βοηθήσετε? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.