Μετάβαση στο περιεχόμενο

pantanna

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Σας ευχαριστω όλους για τις απαντησεις. Ήθελα να διευκρινησω οτι στο ημιυπογειο κατοικω προωρινα εως να βρω κατι αλλο ειτε αγορα ειτε να χτισω αλλα με τις παρουσες τιμες....χλωμο το βλεπω.ψαχνομαι παντως. CostasV Αντίθετα, λόγω έκθεσης σε αέρια εξατμίσεων, ραδόνιο, και γενικά λόγω κατοίκησης σε ημι-υπόγειο που είναι συνεχής έκθεση, θα έλεγα ότι υπάρχει πολύ σοβαρότερος κίνδυνος. αυτο με το ραδονιο δεν το ειχα ακουσει και ομολογω οτι θορυβηθηκα. βεβαιωθηκαν οι σκεψεις μου και μαλλον θα επισπευσω την μετρηση. μολις εχω νεοτερα οπωσδηποτε θα σας ενημερωσω για να το εχετε στο αρχειο σας. μπορει και καποιος αλλος μελλοντικα να εχει την ιδια απορια.
  2. Γεια σας, συγχρητηρια για την ιστοσελιδα σας. ΕΙμαι ιδιοκτητης πρατηριου υγρων καυσιμων και κατοικω με την οικογενεια μου στο ημιυπογειο του κτιριου. το συγκεκριμενο διαμερισμα ειναι διπλα στην δεξαμενη πετρελαιου θερμανσης, οταν παραλαμβανω καυσιμα, και εχω αφησει κατα λαθος το παραθυρο ανοιχτο, γινεται αισθητη η μυρωδια των καυσιμων στο σπιτι. Για προληπτικους λογους (εχω ενα παιδι 4,5 ετων) θα ηθελα να μετρησω την ποσοτητα των υδρογονανθρακων που διαρρεουν απο τις δεξαμενες μηπως υπερβαινουν τα ασφαλη ορια. Το ερωτημα μου ειναι 1. αν εχετε υποψην σας καποιο μοντελο ανιχνευσης αεριων αξιοπιστο και ευχρηστο. (και φυσικα σε λογικα οικονομικα πλαισια,υπαρχουν και μοντελα για επαγγελματιες τα οποια ειναι πανακριβα) 2. αν πιστευετε οτι βαζω την ζωη μας σε κινδυνο, οχι απο φοβο πυρκαγιας ή εκρηξης, οσο λογω της εκθεσης στα αερια του πρατηριου. Σας ευχαριστω για τον χρονο σας και αναμενω με αγωνια την απαντηση σας ή καποιυ φιλου που εχει κατιι να μου πει.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.