Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φαίη_Κ

Members
  • Περιεχόμενα

    17
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από Φαίη_Κ

  1. Βγαζουν και ανακοινωση οτι ειναι ολα οκ.Δλδ ελεος.Λίγη τσίπα.Τουλάχιστον οι προηγούμενοι είχαν την ευθιξία να το ρίξουν και να ξαναρχισουν τις αιτήσεις μια βδομαδα μετα.

     

    • Like 1
    • Upvote 1
  2. Μόλις τώρα, Νίκη_1983 said:

    Δε στέλνουμε καμιά καταγγελία στο συνείγορο του πολίτη, αφού αιτήσεις δεν περνάμε? Να φτιάξω κείμενο?

    Εγω είχα κάνει τον Α' κύκλο. Δεν εγινε κατι.

  3. Και τι κανετε? Περιμενουν οι πελατες να λυθει και να χασουν τη σειρά?

    Εγώ έστειλα χωρις να βαλω συμβουλο με την ελπίδα να μπορείς να το αλλάξεις μετά αλλά απο οτι φαίνεται είναι κλειδωμένο μετά την οριστική. Αν δεν αλλάζει την φάγαμε. Με παρηγορεί οτι ήταν λίγες και παίξαμε και χάσαμε. Ελπίζω μέχρι την δευτέρα που ανοίγει η δυτ μακεδονία που έχω τις πολλές αιτήσεις να έχει διορθωθεί.

    Εγώ προσωπικά δήλωσα ένα συνάδελφο για να μπορέσω να συνεχίσω και να μην χάσουν τον αριθμό πρωτοκόλλου παύλα. :P Κάποιοι είπαν πως ίσως να πρέπει να συνδεθούμε με το ΑΦΜ του νομίμου εκπροσώπου αλλά ούτε και αυτό έχει λογική κατά τη γνώμη μου. Το ΑΦΜ του νομίμου εκπροσώπου και στη συνέχεια παραστατικό από το εταιρικό? Πρόβλημα!

  4. Μόλις μίλησα με τη γραμματεα του υπουργου που μου ειπε οτι απο οσο ξερω δουλευει μια χαρα το σστημα απο το πρωι...

    Σε ποιό τηλέφωνο?Γιατί εγώ νωρίτερα που πήρα μου είπαν ότι ξέρουν για την κατάσταση και τα προβλήματα και ότι έχουμε δίκιο που διαμαρτυρόμαστε αλλά δεν ξέρουν και αυτοί τίποτα.

  5. Εγώ συζητώντας και με κάποιους συναδέλφους στη δική μας περιοχή και επειδή αυτή η κατάσταση είναι απλά αχαρακτήριστη σκεφτόμαστε να καταφύγουμε στο συνήγορο του πολίτη. Έχω ήδη καλέσει και μου είπαν πως έχουν δεχθεί πολλές κλήσεις σήμερα με το ίδιο θέμα. Χωρίς φυσικά να ξέρουμε και αν θα καταλήξει κάπου όλο αυτό. Αλλά τουλάχιστον να μην μείνουμε με σταυρωμένα χέρια.

  6. Η κατάσταση είναι τραγική!Παίζουν με τα νεύρα μας. κι εγώ δεν μπορώ να εγγραφώ ως σύμβουλος έργου. Και από την άλλη έχουμε συναδέλφους ή πελάτες τους που έχουν καταφέρει να ανεβάσουν και τα έντυπα παρεμβάσεων και να κάνουν οριστική υποβολή. Πώς γίνεται δεν καταλαβαίνω. Και για ποια προτεραιότητα μιλάμε?

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.