Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μαρικαιτη

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Σας ευχαριστώ όλους κι εγώ συμφωνώ με τον Agrafiot - τυπικά οι μεζονέτες που είδαμε ήταν γύρω στα 100τμ - 50 κατω και 50 πανω, και οι τιμές γύρω στα 200.000 - περιοχή Πυλαία Θεσσαλονίκης. Μια ιδιοκτήτρια που μιλήσαμε μας είπε ότι στα συμβόλαια φαινεται 50τμ κατοικία και 50τμ παρκινγκ - αλλά παρόλα αυτά μπόρεσε να παρει δανειο για όλο το ποσό γιατι δεν ηρθε κανεις από την τράπεζα για αυτοψία...Εμεις θεωρούμε ότι αν ειναι να δώσουμε τόσα χρήματα για σπίτι, τοτε τουλαχιστον να παρουμε κατι νομιμο!
  2. Καταρχήν σας ευχαριστώ που δίνετε τη δυνατότητα σε ιδιώτες να απευθύνουν ερωτήσεις. Θα ήθελα κι εγώ να ρωτήσω κάτι. Ψάχνουμε για σπίτι και βλέποντας ότι σε αρκετές περιπτώσεις οι μεζονέτες ισογείου-πρώτου είναι πιό οικονομικές αρχίσαμε να προσανατολιζόμαστε προς κάτι τέτοιο. Είδαμε αρκετές και σε όλες τις περιπτώσεις είτε οι υπεύθυνοι μεσίτες είτε οι μηχανικοί μας είπαν ότι ο κάτω όροφος (το ισόγειο) έχει άδεια για κλειστό πάρκινγκ κι όχι για κατοικία και ότι στα συμβόλαια θα φαίνεται ως κατοικήσιμος μόνο ο πρώτος όροφος. Όταν τονίσαμε ότι κάτι τέτοιο είναι παράνομο η απάντηση ήταν ότι γενικά στην Ελλάδα υπάρχει ένα καθεστώς ανοχής κι έτσι δεν υπάρχει πρόβλημα...Ήθελα να ρωτήσω αν κάτι τέτοιο είναι το στάνταρντ στις μεζονέτες και αν ναι, τότε εμείς ως αγοραστές πως θα μπορούσαμε να το διορθώσουμε και να δηλώσουμε τον κάτω όροφο ως κατοικία; Μήπως θα επωμιστούμε υπέρογκα πρόστιμα; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.