Μετάβαση στο περιεχόμενο

kampats

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by kampats

  1. Αν έχει κάποιος ένα υπόδειγμα και θέλει να το μοιραστεί θα μου έλυνε τα χέρια. Είναι κάτι που δυστυχώς επείγει
  2. Κατατοπιστικότατος φίλε μου. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Σου στέλνω ένα π.μ. Έχω κάνει την κάτοψη με τους νεροχύτες, τον πάγκο και ότι προβλέπεται Έχω και ένα θέμα με το διαγγραμμα ροής δεδομένου ότι πουλάει και συσκευασμένα μέχρι τώρα (πατατάκια, σοκολάτες και τα συναφή) και θα παρασκευάζει και καφέ.
  3. Καλησπέρα παιδιά. Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο πρότυπο τεχνικής έκθεσης για κατάστημα που έχει ψιλικά και πρόκειται να κάνει προσθήκη δραστηριότητας και θα φτιάχνει και καφέ. Υπάρχει το okγια τον χώρο. Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με κάτι τέτοιο και θα με βοηθούσατε αρκετά.
  4. Καλησπέρα φίλοι συνάδελφοι, Ανέλαβα την έκδοση άδειας ενός γυμναστηρίου και την επέκταση ενός άλλου -του ίδιου πελάτη Ως νέος μηχανικός όμως δεν έχω εμπειρία πάνω σε αυτή τη διαδικασία παρά μόνο τα θεωρητικά από τους νόμους που κάθομαι και διαβάζω. Για αρχή έχω το ακόλουθο πρόβλημα. ΤΟ υπάρχων γυμναστήριο είναι σε ημιυπόγειο χώρο καθώς και το ο χώρος που διερευνάται για το δεύτερο. Οι νέες ρυθμίσεις άρθρο 3 λένε "Η άθληση ή άσκηση των εκγυμναζόμενων δεν επιτρέπεται να πραγματοποιείται σε υπόγειους χώρουςΗ άθληση ή άσκηση των εκγυμναζόμενων δεν επιτρέπεται να πραγματοποιείται σε υπόγειους χώρους" Ξέρω ότι είναι απλά ανάγνωση αλλά θα ήθελα να το διασταυρώσω ότι δεν υπάρχει θέμα. Έχει μικρά παράθυρα αλλά αυτό επίσης είναι κάτι που αλλάζει.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.