Μετάβαση στο περιεχόμενο

kostis98

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

kostis98's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις. Η κάθε μία κάτι προσέφερε και έδωσε κάποια λύση. Και η απάντηση του φίλου Ζερβού, με την " Isolate " είναι ίσως τελικά η καλύτερη λύση στο πρόβλημα. Τώρα όπως είπα, μάλλον , μάλλον , είναι διαχείριση μνήμης σε πολύπλοκα σχέδια. Προσπάθησα να αναπαράγω το πρόβλημα σε μικρότερα σχέδια και δεν το κατάφερα. και τα μεγάλα σχέδια δεν τα έχω τώρα στον υπολογιστή μου για να μπορέσω να θυμηθώ πότε ακριβώς μου παρουσίασε το μικρό αυτό πρόβλημα... σας ευχαριστώ και πάλι.
  2. Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Η πρώτη προσέγκιση είναι πολύ καλή ιδέα, αρκει το μεγάλο αντικείμενο να είναι πραγματικά σε άλλο επίπεδο. Αν όμως είναι στο ίδιο , το πρόβλημα παραμένει. Οπωσδήποτε έχω φίλτρα επιλογής σημείων. Μια λύση που θα μου άρεσε, και θα ήθελα να μου πείτε αν γίνετε, ειναι πατώντας κάποιο πλήκτρο , η επεμβαίνοντας σε κάποιο μενού, να απενεργοποιούσα, η να περιόριζα την αυτόματη επιλογή του μεγάλου αντικειμένου... κατι σαν το F3 για την απενεργοποίηση του "Osnap" έχωντας όμως το Osnap ενεργό. Να προσθέσω, πως αυτό το φαινόμενο δεν παρουσιάζετε συνέχεια, αλλά σε τυχαίες στιγμές, ή σε πολύ πολύπλοκα σχέδια, και μου κάνει την ζωή δύσκολη. Μην κάνετε διαδοχικές δημοσιεύσεις. Για να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε αλλαγή στο περιεχόμενο του κειμένου ή για να συμπληρώσετε το μήνυμα που δημοσιεύσατε, χρησιμοποιείστε την εντολή "Επεξεργασία". Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Ευχαριστώ,ilias
  3. Πως μπορώ να έχω απόλυτο έλεγχο στην επιλογή σημείου, ή αντικειμένου στο Autocad? Για παράδειγμα στο Autocad 2012 όταν ένα ΜΙΚΡΟ, 3D SOLID, αντικείμενο βρίσκετε μέσα σε ένα ΜΕΓΑΛΟ, και θέλω να το επιλέξω, η να επιλέξω ένα του σημείο που θα το χρησημοποιήσω για μία σχεδιαστική εντολή, ή εντολή διαστασιολόγησης, αυτό δεν γινετε εύκολα, γιατί το Autocad αυτόματα επιλέγει το μεγάλο SOLID αντικείμενο, η σημεία από το μεγάλο SOLID αντικείμενο. Χρειάζετε υπομονή και χάσιμο χρόνου για να καταφέρεις να επιλέξεις αυτό που θέλεις. Εχει κανείς καμμία ιδέα τι μπορω να κάνω? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.