Μετάβαση στο περιεχόμενο

vbeli

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Δηλαδή τί να γράφω; και σε ποιόν να κάνω την ερήτηση; η πολεοδομία έχει κάνει αίτηση ακύρωσης της στοάς εδω και τέσσερα χρόνια αλλά το ΥΠΕΧΟΔΕ THN απορύπτει γιατί είναι λέει "Ιδιωτικά συμέροντα"
  2. θα το κοιτάξω φίλε μου. Ευχαριστώ πάντος όλους σας που προσπαθείτε να βρείτε λύση στο πρόβλημα μου. [18:28] Δέν βρήκα το υπόμνημα. Υπάρχει περίπτωση η Στοά να είναι σκαλωτή;
  3. Παιδιά το σχέδιο δέν το έχω κάνει εγώ αλλά το σχέδιο πόλεως. Εγώ απλά χρωμάτισα το οικόπεδο για να καταλάβετε τί λέω. Κτίσμα δέν υπάρχει ακόμα πουθενά, όπως και δρόμος. Αυτό που φαίνεται πεζόδρομος είναι μόνο στο σχέδιο. Το ίδιο και τα σκαλιά, υπάρχουν μόνο στα χαρτιά, λένε ότι εκεί θα γίνει πάρκο κάποτε. Και όπως είπε ο φίλος howard_roark είναι τελείως τρελό στην μέση του πουθενά να έχει στοές, αλλά έτσι είναι. Εγώ τί πρέπει να κάνω για να χτίσω εκεί;
  4. Το περίγραμμα με το κόκκινο είναι το οικόπεδο που σας λέω. οι μπλέ διακεκομμένες είναι οι στοές που πρέπει να γίνουν.
  5. Οχι παιδιά ο μηχανικός είναι μια χαρά. Το παιδί (Είναι νέος σε ηλικία) τρελάθηκε δεν το πιστευε. Οσο για τον δρόμο δέν έχει γυρω - γύρω. Απο την πάνω πλευρά έχει Δρόμο (Στο σχέδιο πόλεως ασχετα αν στην πραγματικοτητα δέν μπορεί να ανέβει αυτοκίνητο) απο κάτω είναι κάτι σαν κοινόχρηστος χώρος και απο τα πλαϊνα συνωρέυει με άλλα οικόπεδα. Θα κοιτάξω να βρώ το διάγραμμα να το σκανάρω.
  6. και εγώ τρελάθηκα όταν το ακουσα. Το οικόπεδο έχει γυρω - γύρω στοά. Και να σκεφτείς ότι έχει μεγάλη κλίση. Είναι να τρελένεται κανείς ή όχι; εν το μεταξύ έχω πληρώσει περίπου 4.000,00€ για τον φάκελο της άδειας στην Εθνική Τράπεζα.
  7. Παιδιά έχω μια ερώτηση. Έχω ένα οικόπεδο 580τμ πάνω στην πλαγιά ενός βουνού. Όταν πήγαμε με τον μηχανικό να βγάλουμε άδεια οικοδομής μας είπαν απο την πολεοδομία ότι στην περιοχή μας υπήρχαν στοές αλλά καταργήθηκαν. όταν ο φάκελος της άδειας πήγε στο σχέδιο πόλεως μας τον γύρησαν πίσω γιατί λεει ότι στο συγκεκριμένο οικόπεδο δεν έχουν καταργηθεί οι στοές. Eγώ θέλω ένα σπίτι 120τμ η υψομετρική διαφορά από το πάνω μέρος του οικοπέδου μέχρι το κάτω είναι 12μ. Τί είδους στοά να γίνει; γιατί μας έχουν βάλει στοές περιμετρικά του οικοπέδου. Έιναι δυνατόν να φτιάξω στοά με ύψος 5,20μ όταν απο το κάτω μέρος του οικοπέδου θα πάει στα 17μ ύψος. Τί να κάνω;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.