Μετάβαση στο περιεχόμενο

dimitris_k4

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by dimitris_k4

  1. Δες το αρ. 88 "Άρση ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης" του Ν.4759/2020 (ΦΕΚ 245/Α/9-12-2020) περί «Εκσυγχρονισμού της Χωροταξικής και Πολεοδομικής Νομοθεσίας και άλλων διατάξεων»
  2. Καλή χρονιά και υγεία για όλους. Ένα μεγάλο μπράβο για τον iliekater για την πάρα πολύ καλή δουλειά του... Θα ήθελα, αν είναι δυνατόν, να με βοηθήσετε στο εξής πρόβλημα. Έχω το Autocad architecture 2009, έχω αλλάξει τις τοπικές ρυθμίσεις σύμφωνα με τις οδηγίες, έχω εγκαταστήσει τόσο το ΠΙΞΙΣ όσο και το FreeCAD. Έχω ακολουθήσει την διαδικασία εγκατάστασης για την προσθήκη του FreeCAD στο Autocad architecture αλλά όταν εισάγω την εντολή RELOADFREECADMENU_GREEK παίρνω το παρακάτω μήνυμα : "Unknown command "RELOADFREECADMENU_GREEK". Press F1 for help." Να σημειώσω ότι στο μενού του FreeCAD δεν "βλέπω" το υπομενού "ΠΙΞΙΣ". Η φόρτωση του FreeCAD έγινε μέσω της εντολής cuiload. Σημείωση. Κατά τα άλλα οι εργασίες του μενού FreeCAD εκτελούνται κανονικά, δηλ. εισαγωγή block, κλπ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.