Μετάβαση στο περιεχόμενο

peja16

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by peja16

  1. Προσπαθώ εδώ και δύο μέρες να πιάσω γραμμή αλλά ή μιλάει ή δεν απαντάει κανείς. Για αυτό και ρωτάω για να έχω μια ξεκάθαρη απάντηση αν κάποιος ξέρει. Γνωρίζει κάποιος άλλος να μου πει για την αλλαγή έδρας?εκτός από τον φίλο που τον ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.
  2. Θέλω να ρωτήσω κάτι. Έκανα πρόσφατα μέσα στο Νοέμβριο αλλαγή επαγγελματικής έδρας στην ίδια πόλη (ελ.επαγγελματίας, Πολ.Μηχανικός). Υπάρχει πρόβλημα να μη γίνει δεκτή η αίτηση που θα κάνω αύριο? Επειδή η βεβαίωση που δίνει η εφορία στην αλλαγή έδρας, όπως και στην αντιστοίχιση του ΚΑΔ, λέει μεταβολή εργασιών... Υπάρχει πρόβλημα? Θα έπρεπε να είχε γίνει μέχρι 1/1/2009? Επίσης, τα GPS χειρός, ηλεκτρονικά αλφάδια, αποστασιόμετρα επιδοτούνται? Θα ήθελα μια άμεση απάντηση από κάποιον για να προλάβω να κάνω την αίτηση. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.