Μετάβαση στο περιεχόμενο

Fenom

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Fenom's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Nαι παιδιά αυτό εννοώ, η αρίθμηση να γίνεται εκ των υστέρων αλλα δεν ξερω κάποιο προγραμματάκι απο το Εξελ.! Ευχαριστώ πολυ πάντως!
  2. Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να σας ρωτήσω όποιος γνωρίζει αν μπορώ να αριθμήσω (αριθμός δίπλα στο point) τις συντεταγμένες μου που έχω κάνει Import απο το excel στο Autocad; Διότι έχω κάπου στις 1000 συντεταγμένες και είναι πολυ χρονοβόρο να τις αριθμήσω μια μια! Ευχαριστώ πολύ. Περιμένω την απάντηση σας!
  3. Καλησπέρα σας! Είμαι απόφοιτη της ΑΣΠΑΙΤΕ Εκπαιδευτικων Πολιτικών Δομικών Έργων και βρίσκομαι στο 5ο έτος στο Ειδικό Πρόγρμμα σπουδών για Τεχνολόγος Μηχανικός. Ενδιαφέρομαι να συνεχίσω τις σπουδές μου στο εξωτερικό και συγκεκριμένα ενδιαφέρομαι για Μaster πάνω στον Βιοκλιματικό Σχεδιασμό ή οτιδήποτε έχει σχέση με Περιβάλλον...Θα ήθελα την βοήθεια σας να προτείνατε ή αν γνωρίζετε κάποιο πανεπιστήμιο στο εξωτερικό με το αντίστοιχο θέμα (θα προτιμούσα στον Βιοκλιματισμό λόγω της πτυχιακής μου εργασίας η οποία είχε ανάλογο θέμα). Έχω βρει κάποια πανεπιστήμια σε Μεγάλη Βρετανία και Ολλανδία μέσω του διαδυκτίου αλλα ήθελα να ακούσω και την δικιά σας γνώμη. Απο θέμα οικονομικών καλύπτομαι απο υποτροφία και ήδη έχω ξεκινήσει φροντιστήριο για το TOEFL. Σας ευχαριστώ, περιμένω τις προτάσεις σας
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.