Μετάβαση στο περιεχόμενο

giannis_asp

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

giannis_asp's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπερα. Ψαχνω τα σχεδια των εθνικων προσαρτηματων που ειχε δημοσιευσει ο ΕΛΟΤ για εθνικη κριση. Βρηκα ενα link για τα προσαρτηματα για τοθσ ετρωκωδικες 4 εως 9. Μηπως γνωριζει καποιος αν υπαρχουν ακομα καπου στο διαδυκτιο τα υπολοιπα προσαρτηματα (EC0 εως EC3 δηλαδη) ? Ευχαριστω.
  2. Γεια σας. Μολις εγινα μέλος της κοινότητας. Θα ήθελα μια μικρη βοήθεια αν ειναι ευκολο. Ξεκίνησα να μαθαίνω το fespa και προσπαθω να επιλύσω μια διώροφη οικοδομή με υπογειο. Εχω φτιάξει το υπόγειο (τοιχωματα υπογείου, υποστυλώματα δοκοί, πλάκες κτλ) και δεν μπορώ να κανω παραγωγή αλλων ορόφων. Τι πρέπει να κάνω??? Σημειώνω οτι έχω βάλει το υπόγειο στον όροφο -1. μήπως αυτό είναι το προβλημα? γιατι δεν μου κανει και παραγωγη θεμελειωσης... Ευχαριστώ εκ των προτέρων! EDIT: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι συγκεκριμένοι και όχι γενικοί όπως "μία ερώτηση", "μία απορία", "αμοιβές μηχανικών" κλπ. Διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.