Μετάβαση στο περιεχόμενο

alfadi

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by alfadi

  1. Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να ρωτήσω αν ελληνικές τεχνικές/κατασκευαστικες εταιρίες χρησιμοποιούν προγράμματα ενεργειακής προσομοίωσης τύπου IES-VE ή EnergyPlus κτλ. (CFD, Radiance, Dynamic thermal performance κτλ) Έχω τελειώσει πρόσφατα ένα MSc στο αντικείμενο και με ένα γρήγορο Google search δεν έχω βρει κάποια ελληνική εταιρία που να ασχολείται με τέτοια για στειλω κανα βιογραφικο μπας και....
  2. Καλησπερα Εχω τελιωσει Ηλεκτ. Μηχ. και σκεπτομαι να παω για μεταπτυχιακο εξω.(Αγγλια) Το θεμα του μεταπτυχιακο ειναι τα ενεργειακα κτιρια απο την Η/Μ πλευρα. Το ενα ειναι το MSc: Energy and Sustainable Building Design στο Institute of Energy and Sustainable Development του De Montfort University και το αλλο ειναι το MSc Building Services Engineering with Sustainable Energy στο Brunel. Υπαρχει καποιος που εχει κανει καποιο απο τα δυο??? Εχει κανεις γνωμη για τα συγκεκριμενα πανεπιστημια??
  3. Φίλε-Φίλη είσαι άτυχος και εγώ αθήνα έκανα αίτηση 26/11 και πήρα προεγκριση την ίδια μέρα.Ο λόγος (όχι δεν έχω βύσμα) είναι ότι εκείνη την μέρα μάζεψαν τις αιτησεις των τελευταίων μηνών και έκαναν προεγκρισεις.Αυτά στις 12 το μεσημέρι γιατί στις 7 το απόγευμα τις ίδιας μέρας μια φίλη μου δεν πήρε προεγκριση και δεν έχει πάρει ακόμα προέγκριση!! Βέβαια ακόμα δεν έχω πάρει προκαταβολή!
  4. Σε εμενα ηρθε ελεγχος πριν κανα μηνα ...οπου εγραψε ο ανθρωπος εγκρινεται!Αλλα ο φακελος στον αρμοδιο ΟΑΕΔ φτιαχτηκε πριν 2 μερες!Η εγκριτικη αποφαση που εγραψα και πιο πανω...ποτε "εκδιδεται"? την ημερα του ελεγχου ή αφου πανε τα χαρτια στον ΟΑΕΔ και φτιαξουν φακελο κτλ.
  5. Καλησπερα σε ολους Η απορια ειναι η εξης: απο ποτε ξεκιναει η ενταξη καποιου στο προγραμμα..??(ωστε να συμπληρωσει δωδεκαμηνο) α)ημερομηνια ηλεκτρονικης αιτησης??(ακυρο) β)ημερομηνια 1ου τοπικου ελεγχου..με εγκριτικη αποφαση??(πιθανο) γ)ημερομηνια καταβολη 1ης δοσης-προκαταβολης?? Ευχαριστω!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.