Μετάβαση στο περιεχόμενο

alekos75

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

alekos75's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Εχο κανι διο διαμερισματα ημιυπογεια κια θελω να κανω διο μπανια .Που ειναι καλιτερα να κανω τα φρεατια μεσα στα μπανια. Να κανω ενα φρεατιο εξω απο τα τοιχεια του υπογειου στεγανο λιγο χαμιλοτερα και με αντλια να πανε στον βοθρο. Υπαρχουνε και κατι λεκανες με φρεατιο και αντλια μαζι .Πος ειναι καλιτερα.
  2. Στο ΙΚΑ σε καπια φασι μου λενε να πουλισο τα ενσημα διλαδι γινε παρανομος Παντος και καπιος αλος εμαθα που το πιγε δικαστικα πεντε χρονια και τελικα τιποτα
  3. Ειμαι ελαιοχρωματιστης & πλακας. Μου αποριψανε την μειωση 30% γιατι η συνολικη επιφανεια της κατοικιας ειναι 164.35 τ.μ. επομενως ειναι μεγαλυτερη των 150 τ.μ. και ρωταω τα ενσημα που θα τα κολλησω και ο αδερφος μου οικοδομος είναι. Εκανα ενσταση και αυτή μου την αποριψανε . Τους ειπα να μου αφαιρεσουν τα ενσημα απο βαψιμο & πλακακια αλλά δεν το επιτρεπει ο νομος. Ξέρει κανεις κατι αλλο ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.