Μετάβαση στο περιεχόμενο

Kleanthis_D

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    28
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Contact Methods

  • Website
    http://clowncity.myminicity.com/env

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Ενδιαφέροντα
    Πολυπράγμων και απράγμων...
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Τα 9450 είναι για κολώνες,τοιχεία,πλάκα οροφής,κάτι ενισχ.ζώνες.Όταν τελειώσει ο Φ/Ο θα γράψω την αναλογία.Στα 130kg/m³ θα είμαι οκ.
  2. Τέλοσπαντων,δε θεωρώ το κλίμα της συζήτησης ως πρέπον.Τα flames δε μ'αρέσουν. Δια την πληρότητα της κουβέντας λέω πως τις ζυγίσεις τις έκανα σε δική μου πλάστιγγα,ενώ τα του μηχανικού δεν είναι κόσμιο ν αναφερθούν εδώ.Επί προσωπικού δεν είναι καλό να μιλάμε. Ουσιαστικά ρωτώ αν το 120-130 kg/m³ είναι μια λογική τιμή δια το σύνολο της οικοδομής.
  3. Σοβατζού,μιλώ γι'αναλογία για το σύνολο της οικοδομής.Ειδικά για ραντιέ κ ανεστραμμένα μου ήρθε:144kg/m³. Σχόλια δεκτά.
  4. Για το ξεπουπούλιασμα μην είσαι τόσο σίγουρη.Θα σου πω το απλό πως στο ΤΕΛΟΣ μιλάει ο ιδιοκτήτης,την ώρα της πληρωμής. Η οικοδομή μου είναι:8,5μ*18,80μ
  5. Το ποιοι φταίνε είναι μια ιστορία που δε θέλω να την αναλύσω εδώ.Σίγουρα δεν κακαρίζω.Και τα τσακάλια θα πιαστούν την ώρα που πρεπει. Το πως τα κόψανε τα σίδερα είναι το ένα θέμα κι έχει να κάνει με τα ρετάλια και ποιος τα πληρώνει,όπως προείπες. Τα 9450kg δεν είναι για όλη την οικοδομή. Eσύ πράγματι κάνεις για μέντιουμΤα έχεις πει όλα πλην αυτού που ρώτησα στο θέμα.Ίσως είναι το στυλ σου.Ευχαριστώ για το χρόνο σου πάντως.
  6. Η αρχική προμέτρηση στο τεύχος των στατικών ( όπως είπαμε,τα είχε υπολογίσει με ΠΔ ) είναι 6 tn και αναλογία 82kg/m³.Εμένα μου έφτασε:11,7 tn. Η επιφάνεια κοιτόστρωσης είναι 159m². Αύριο σιδερώνω πλάκα οροφής ισογείου.8164 kg η προμέτρηση,9450 έφερε.Να πάρω το δίκανο ή να περιμένω τη νέα κυνηγετική; Τα κολωνοσίδερα τι μήκος μάτισης θα έχουν; ( κάτι εμπειροτεχνικά 50Φ-70Φ ισχύουν ; ) Οψόμεθα φως... Ειλικρινά,για να καταλάβω τι μου έλεγε έπρεπε να είμαι μέντιουμ.Αυτό πρέπει να εννούσε.Ναι,για τη ραντιέ μιλάμε.
  7. Για μέντιουμ σε βλέπω λίγο απότομη.Μάλλον υπερνικά η ιδιότητα του ΠΜ το μεταφυσικόν ιδίωμα του χαρακτήρα σου. Απαντώ. Ραντιέ το κάναμε γιατί πισίνα για πάπιες δεν ήθελα να έχω κάτω από το σπίτι.Θα κάνω κοτέτσι στο πίσω μέρος. Οι ματίσεις ήταν 2,85μ περίπου ( αν και στο σχέδιο να πω την πάσα αλήθεια 3.15 τις απεικονίζει ) - μου 'λεγε κάτι εμπειρικά ο σιδεράς:50 εκ δεξιά κι αριστερά της κολώνας κτλ.Εμένα κινέζικα μου φαίνονταν αυτά τη στιγμή που έχω ένα σχέδιο στα χέρια.Το θέμα είναι ότι έφερναν 6μετρα μονοκόμματα και άρχισα τα %$^%#^#%^#. 159 m² η κοιτόστρωση. Ακούει.
  8. Το πάχος έγινε ακριβώς.Δεν έχω θέματα με τους καλουπιτζήδες.Είναι οκ.Με τα σίδερα έχω θέμα ( μεγάλες ματίσεις κτλ ). Γι'αυτό ρώτησα μια αναλογία kg/m³ για να δω αν θα είναι λογικές οι αποκλίσεις μου και στο υπόλοιπο τμήμα του Φ/Ο. Ραντιέ έγινε γιατί είχαμε προβλήματα με υψηλό υδροφόρο ορίζοντα κτλ κτλ.Το μπετό μ αρέσει να ρέει γενικά αλλά όχι όταν το πληρώνω εγώ.
  9. Ένας - ένας οι μάγοι ( μάλλον είστε επηρεασμένοι από το χριστουγεννιάτικο πνεύμα :) ). 35 εκ ήταν το ραντιέ στο σχέδιο από τον στατικό,δεν πρότεινε κανείς τίποτα.ανεστραμμένα δοκάρια έχει,45/100 Οκ είναι ή να το κάνω φάτνη;
  10. Ευχαριστώ για την απάντηση μέντιουμ. ( Πράγματι δε μου έλυσε κοιτόστρωση,εξού και οι απορίες. ) Πάχος ραντιέ:35 cm , Φ12/15 άνω-κάτω. Τι λέει η μαγική σου σφαίρα;
  11. Γεια σας, Σε διώροφη οικοδομή με σοφίτα,χωρίς υπόγειο, σε περιοχή σεισμικής ζώνης ΙΙ, θεμελίωση ραντιέ,και σιδέρωμα με το σύστημα Θώραξ,ποια είναι μια λογική αναλογία κιλών σιδήρου ανά κυβικό μπετό που προκύπτει από την εμπειρία σας; Με βάση το τεύχος των στατικών έχω αρκετά σημαντικές αποκλίσεις. Ευχαριστώ.
  12. Tελικά Φ10/15,υπερβολικό για κάποιους αλλά...
  13. Χαίρετε. Το ερώτημα γνωστό για εσάς,αλλά για μένα λίγο μπλέξιμο χωρίς εμπειρία και βοήθεια...Σχάρα ή κανονικό σιδέρωμα για το δάπεδο του ισογείου μου;Έλεγα για Φ8/15... Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.