Μετάβαση στο περιεχόμενο

ajulax

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ajulax's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Γεια σας Θα ήθελα να μάθω το κόστος αδιατάραχης κοπής προκειμένου στην συνέχεια να κατασκευαστεί σκάλα απο μπετο ( το άνοιγμα είναι 1μX2μ ). Ευχαριστώ.
  2. Καλησπέρα Θα αρχίσω να χτίζω, όμως είμαι τελείως άσχετος με το αντικείμενο (αν και το παρακολουθώ όταν και όποτε μπορώ) και αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα , έτσι είπα να πάρω την πολύτιμη συμβουλή σας. Λοιπόν το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής, το σπίτι που θα χτίσω είναι στα μπετά (εδώ και 15 χρόνια), τα μπετά αυτά εξωτερικά δεν έχουν μόνωση (dow) και αναρωτιέμαι πως μπορώ να μονώσω τα εξωτερικά μπετά προκειμένου να μη έχω θερμογέφυρες. Δεδομένου ότι δεν μπορώ εξωτερικά να βάλω dow γιατί στο τέλος θα έχω «δόντι» με το από πάνω σπίτι, με αποτέλεσμα να συσσωρεύεται το νερό και με την πάροδο του χρόνου θα μου δημιουργήσει πρόβλημα (υποθέτω ότι θα συμβεί αυτό). Τι προτείνεται προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα? Μπορώ να απαλλαγώ απο την δημιουργία θερμογέφυρας με ψεκασμό πολυουρεθάνης ή θα έχω πρόβλημα? Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.