Μετάβαση στο περιεχόμενο

tatiana

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

tatiana's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σας ευχαριστώ όλους παρα πολύ για την βοήθεια!
  2. Την εκτίμηση την θέλω για τράπεζα. Δηλ. δεν υπάρχει πρόβλημα ως προς το ύψος του υπογείου (>3μ) στην περίπτωση που τα τετραγωνικά του προσμετρώνται στην δόμηση?εφόσον υπάρχει αρκετό περιθώριο στον Σ.Δ. Αυτό που έλεγα για τα θεμέλια είναι ότι σόλη την περίμετρο του υπογείου υπάρχει κάτι σαν ¨πεζούλι¨ σχήματος L. Και υπέθεσα οτι μπορεί να ναι θεμέλια...μπορεί και όχι.
  3. Καλημέρα και Καλή Χρονιά! Είμαι νέα μηχανικός και έχω αναλάβει μια εκτίμηση ενός ακινήτου. Κατά την αυτοψία διαπίστωσα διαφοροποιήσεις απο τα σχέδια της άδειας. Συγκεκριμένα έχει δημιουργηθεί επιπλέον χώρος στο υπόγειο, ο οποίος σύμφωνα με τα σχέδια έπρεπε να ναι μπαζωμένος. Ο χώρος αυτός έχει ύψος 3.5μ. Και θέλω να σας ρωτήσω, αυτο νομιμοποιείται? Επιτρέπεται τόσο μεγάλο ύψος για υπόγειο σε κατοικία? Και το σημαντικότερο φαίνονται περιμετρικά στον παράνομο χώρο του υπογείου τα θεμέλια...προκυπτει λοιπόν και θέμα στατικότητας! Δεύτερον, εχει χτίσει στο τέλος του μπαλκονιού του 1ου ορόφου τοίχο, έτσι ώστε στο ισόγειο να δημιουργείται ανοικτή στεγασμένη θέση στάθμευσης...αυτό νομιμοποιείται? Τρίτον, το υπόγειο έστω κι αν μετράται στη δόμηση δεν πρέπει να απέχει 1.5μ από τη στάθμη του εδάφους? Αυτού απέχει 2.3μ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.