Μετάβαση στο περιεχόμενο

sensi

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by sensi

  1. Ευχαριστώ συνάδελφοι για την ανταπόκρισή σας. Την πισίνα συμφωνούν όλοι οι ιδιοκτήτες να την νομιμοποιήσουν (κατόπιν γενικής συνέλευσης και συγγραφή σχετικών πρακτικών της συνέλευσης) κυρίως γιατί φοβούνται για καταγγελίες από γείτονες- δεν τίθεται θέμα μεταβίβασης. Oπότε η απορία είναι καθαρά διαδικαστική με το λογισμικό του ΤΕΕ. Σαν συμπέρασμα κρατάω πιθανότερα την δήλωση μόνο του διαχειριστή. Και κάτι ακόμα, η πισίνα διαθέτει και υπόγειο μηχανοστάσιο διαστάσεων 3X2 m . Αυτό σκέφτομαι να το δηλώσω ως υπόγειο βοηθητικό χώρο με τα αντίστοιχα τετραγωνικά και όχι με αναλυτικό προϋπολογισμό (κουτί 13) , σωστά?
  2. Καλησπέρα συνάδελφοι, θα ήθελα να σας ρωτήσω την εξής περίπτωση, σχετικά με το λογισμικό του ΤΕΕ: σε 1 πολυκατοικία με πισίνα σε κοινόχρηστο χώρο θέλουν οι ιδιοκτήτες να την "νομιμοποιήσουν". Το θέμα είναι πως οι ιδιοκτήτες είναι γύρω στους 25 (όσα και τα διαμερίσματα). Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν πρέπει να τους δηλώσω έναν έναν χωριστά στο λογισμικό ή να δηλώσω μόνο έναν αντιπρόσωπο, π.χ. τον διαχειριστή ? Θα εκτιμούσα πολύ την βοήθειά σας
  3. Συνάδελφοι, πήγα σήμερα στην πολεοδομία να ρωτήσω μία πληροφορία και μου είπαν πως το υπόγειο μετράει στον Σ.Δ. αν χρησιμοποιείται για χώρος στάθμευσης!! Γνωρίζει κάποιος υπέυθυνα να μας ενημερώσει?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.