Μετάβαση στο περιεχόμενο

spikak

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

spikak's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. επειδή μόλις εγκατέστησα σπίτι μου κάποια σώματα θα σας πω μερικά πράγματα γιατί το έχω ψάξει πολύ. Η υπέρυθρη ακτινοβολία χρησιμοποιείται στην ιατρική και μάλιστα στην αμερική φτιάχνουν και σάουνες με υπέρυθρη για άτομα με σοβαρά προβλήματα υγείας. η υπέρυθρη δεν ζεσταίνει τον αέρα παρά μόνο τα δομικά στοιχεία .και το ίδιο το σώμα μας εκπέμπει υπέρυθρη ακτινοβολία.δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα για τα μάτια και τον καταράκτη. είναι εξοικονόμησης ενέργειας γιατί έχουν μέσα θερμοσυσωρευτή που ακόμα και αν σταματήσει η τροφοδοσία του ρεύματος αυτό εκπέμπει ακόμα. όμως το πιο βασικό είναι ότι στεγνώνει την υγρασία από τους τοίχους και γι αυτό όσο περνάει ο καιρός χρειάζεται λιγότερη ενέργεια για να αναβάσει θερμοκρασία ο χώρος. άσε που μπορείς να εκτυπώσεις ψηφιακά ότι θες πάνω. *** Παρακαλώ να αποφεύγετε λινκ σε εμπορικές σελίδες αν δεν είναι εντελώς απαραίτητο. CostasV
  2. Ας ασχολειθεί ο κόσμος αν θέλει να επενδύσει σε μικρή κλίμακα στα φ/β στη στέγη που είναι αφορολόγητο, δεν χρειάζεται να είσαι ελεύθερος επαγγελματίας και έχει και η kwh μεγαλύτερη τιμή, δηλαδή 0,55 ευρώ. Με 2 10άκια είναι σα να έχει κάνει επένδυση 20 kw και χωρίς χαρτιά από δασαρχείο, εφορίες κτλ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.