Μετάβαση στο περιεχόμενο

evig

Members
  • Περιεχόμενα

    1
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

evig's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Collaborator Rare

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συμφωνώ με τα περισσότερα από τα όσα έχουν αναφερθεί αλλά έχω να σημειώσω τα εξής. Σαφώς και υπάρχουν "καλοί" και "κακοί" υπάλληλοι. Αυτή τη στιγμή είμαι κι εγώ μια υπάλληλους ΟΤΑ και θέλω να πιστεύω ότι ανήκω στην δεύτερη κατηγορία αυτών (δούλεψα άλλωστε για αρκετά χρόνια ως ελεύθερος επαγγελματίας και την έχω βιώσει για καλά την ταλαιπωρία των Υπηρεσιών). Βέβαια όπως υπάρχουν δύο κατηγορίες υπαλλήλων υπάρχουν και δυο κατηγορίες ιδιωτών μηχανικών και μη των οποίων η συμπεριφορά είναι απαράδεκτη. Θα παραθέσω λοιπόν κι εγώ μια τέτοια περίπτωση. Ήρθε ιδιώτης μηχανικός (ο παλιός και καλά της περιοχής) στο Δήμο ο οποίος αξίωνε να του δώσω βεβαίωση για το χρόνο δημιουργίας οικοπέδου, προκειμένου να το χρησιμοποιήσει, σύμφωνα με την Εγκύκλιο Κατσηγιάννη, για την έκδοση οικοδομικής αδείας. Κατόπιν συνεννοήσεως με τον Δήμαρχο, αρνηθήκαμε την έκδοση της βεβαίωσης. Ο ίδιος βέβαια θεώρησε ότι δεν ήθελα να τον εξυπηρετήσω εγώ. "Ήρθες στο μέρος μας για να μας εξΥΠΗΡΕΤΕΙΣ και δεν το κάνεις. Είναι μια απλή βεβαίωση που ο Δήμος μέχρι τώρα δεν είχε πρόβλημα να την εκδόσει..." και άλλα τέτοια. Προφανώς κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι: α) το μέρος που δραστηριοποιείται ένας ιδιώτης μηχανικός δεν είναι τσιφλίκι του β) ο υπάλληλος σε μια Υπηρεσία οφείλει να εξυπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και όχι να ΥΠΗΡΕΤΕΙ τα συμφέροντα και τις απαιτήσεις του καθενός γ) κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστεί. Δεν σημαίνει ότι κάτι που ισχύει για ένα οικόπεδο ισχύει και για όλα.
  2. σε ένα οικόπεδο Α εντός ορίων οικισμού υπάρχει πρόσβαση μέσω δουλείας διόδου στο όμορρο σε αυτό οικόπεδο Β. Η δουλεία υφίσταται και μέσω συμβολαιογραφικής πράξης χωρίς ωστόσο να αναφέρεται το ακριβές πλάτος της δουλείας. Ο ιδιοκτήτης του Α ισχυρίζεται ότι το πλάτος ανέρχεται ίσα με το φόρτωμα ενός ζώου (περίπου 1,5μ). Μπορεί σήμερα να το αλλάξει ώστε να μπορεί να διέρχεται με αυτοκίνητο στο οικόπεδό του και αν ναι με ποιον τρόπο?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.