Μετάβαση στο περιεχόμενο

joao

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by joao

  1. Συνάδελφοι, στα προϋφιστάμενα του 1955, σαν όρους δόμησης λαμβάνουμε αυτά που ήδη προϋφίστανται δλδ αν είναι κτισμένα 100τ.μ και έκλεισε τώρα ένα ημιυπαίθριο 20τ.μ έχουμε υπέρβαση δόμησης 20% ή πάει με τους όρους δόμησης που υπάρχουν στην περιοχή τώρα, οπότε μπλέκει και η υπόθεση. Το ίδιο και με το ύψος, το Δ κτλ. Στο φύλλο καταγραφής τι βάζουμε όσον αφορά την οικοδομική άδεια, οτι δεν έχει? ή το αφήνουμε κενό?
  2. Καλησπέρα, ασχολούμε εξ' ολοκλήρου με την κατασκευή και έχω πολυ μικρή εμπειρία με πολεοδομίες, νομοθεσίες κτλ. Έχω έναν πελάτη ο οποίος ανακαίνησε μια μονοκατοικία προ του 55 πρόσφατα, προσθαίτοντας μια σοφίτα και κλείνοντας μια βεράντα και χωρίς να βγάλει καμμία άδεια. Τώρα μου ζητάει να τα νομιμοποιήσουμε (την σοφίτα και την βεράντα). Αυτό που θέλω να ξέρω είναι αν υπάρχει λόγος να νομιμοποιήσει κάτι απο αυτά, εφ' όσον είναι προ του 55, και αν ναι με ποιόν τρόπο. Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.